Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Παρά το γεγονός ότι είναι αντίπαλοι στην παγκόσμια αγορά αυτοκινήτου, η σχέση μεταξύ της Mercedes Benz και της BMW είναι τόσο υγιής που είναι δύσκολο να τις χαρακτηρίσεις εχθρούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν ο CEO της εταιρίας με το αστέρι, Dieter Zetsche συνταξιοδοτήθηκε, η BMW θέλησε να τον ευχαριστήσει και να τον τιμήσει για την εποικοδομητική παρουσία του στον χώρο (και την έμπνευση που προσέφερε ως προς τον ανταγωνισμό όπως αναφέρεται και στο βίντεο), δίνοντας στη δημοσιότητα ένα απίθανο χιουμοριστικό βίντεο.

Το κλιπ αφηγείται την ιστορία της τελευταίας μέρας του Zetsche στην εταιρεία, συμπεριλαμβανομένων των χαιρετισμών, των χειραψιών, της ομαδικής selfie και του τελευταίου ταξιδιού στο σπίτι του όπου παρκάρει την προσωπική του Mercedes. 

Μόλις όμως φτάνει στο γκαράζ, μετά από λίγα δευτερόλεπτα φαίνεται να βγαίνει με μία BMW i8 Roadster ενώ αναγράφεται η φράση «Επιτέλους Ελεύθερος». Αμέσως μετά η BMW αφιερώνει στον αντίπαλο από καρδιάς ευχαριστίες για τα χρόνια τονωτικού ανταγωνισμού που μοιράστηκαν δείχνοντας τον σεβασμό της προς το πρόσωπο του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Όμορφες εικόνες και έξυπνο χιούμορ που αποδεικνύουν το μεγαλείο και το σεβασμό προς το πρόσωπο του Dieter Zetsche.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης