Κυρίες και κύριοι καλησπέρα.

Η πιάτσα μιλάει, ακούει και πράττει. Μαθαίνουμε πολλά και τα καταγράφουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λόγω της κατάστασης που επικρατεί με την πανδημία, τα πράγματα δεν είναι εύκολα για κανέναν. Το βασικότερο είναι η υγεία. Να τηρούμε τα μέτρα προστασίας και να προσέχουμε.

Ας έρθουμε στα δικά μας όμως και στα νέα της αγοράς.

***Ετοιμαστείτε για τη μεγάλη αποκάλυψη. ΟΙ Γάλλοι υποσχέθηκαν ένα διαφορετικό αυτοκίνητο που θα κάνει αίσθηση. Η Citroen στις 12 Απριλίου έχει ανακοινώσει την παγκόσμια παρουσίαση ενός καινούριου αυτοκινήτου. Ποιο είναι;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρέπει να σεβαστούμε όλα όσα μας αποκάλυψαν οι Γάλλοι…
Η έκπληξη θα είναι μεγάλη.

Υπομονή μέχρι τις 12 Απριλίου!!!

*** Η 25η Μαρτίου πέρασε. Σε αρκετά σπίτια οι σημαίες εξακολουθούν να κυματίζουν. Θα αναρωτηθείτε τώρα τι δουλειά έχει μια εθνική εορτή, η σημαία και οι φιλόδοξες PR σε αντιπροσωπείες αυτοκινήτων. Κάποιες (προς το παρόν δεν γράφουμε ονόματα) καλό θα είναι να αντιληφθούν ότι άλλο η έπαρση της σημαίας και άλλο η υποστολή. Άλλο υπάλληλος και άλλο συνεργάτης. Άλλο ζητάω με ευγένεια και άλλο απαιτώ. Ας χαλαρώσουν λίγο…

*** Όταν πάνε καλά οι πωλήσεις των αυτοκινήτων οι διευθυντές σηκώνουν αμέσως το τηλέφωνό τους. Όταν πάνε άσχημα κρύβονται. Γιατί ρε παιδιά το κάνετε αυτό; Πριν από λίγους μήνες στέλεχος από γερμανική εταιρεία (που πήγαιναν πολύ καλά οι πωλήσεις του) μετακόμισε σε άλλη γερμανική εταιρεία. Εκεί όμως ο καβαλάρης δεν τα βρήκε όπως το περίμενε. Οι πωλήσεις έπεσαν και το κακό είναι ότι δεν σηκώνει και το τηλέφωνο να μας δώσει κάποια εξήγηση. Θα επανέλθουμε με ονόματα και… αριθμούς.

*** Άλλο αγώνες και άλλο κόντρες τους δρόμους. Αυτοί που τρέχουν σε αγώνες δεν κάνουν βλακείες. Σέβονται τον ΚΟΚ. Αυτοί που νομίζουν ότι είναι «αστέρια» στο βολάν και δεν έχουν ιδέα από χρονομετρημένους αγώνες κάνουν τις μαγκιές τους στους δρόμους βάζοντας σε κίνδυνο τους άλλους οδηγούς που βρίσκονται ανάμεσά τους.

Κύριε Χρυσοχοΐδη, είναι άδικο να γράφουν οι αστυνομικοί αυτούς που πηγαίνουν με 85 χιλιόμετρα (με όριο 60) και να κάνουν τα στραβά μάτια σε αυτούς που κάνουν κόντρες στην παραλιακή.

Η μαγκιά δεν είναι να γράφεις τους οικογενειάρχες και να τους συμπεριφέρεσαι με προκλητικό τρόπο. Μαγκιά είναι να συλλαμβάνεις αυτούς που θέτουν σε κίνδυνο τους άλλους πολίτες.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης