Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Η εμπορική πορεία της νέας γενιάς του Sandero είναι εντυπωσιακή. Τα στελέχη της Dacia τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση, καθώς βλέπουν τις πωλήσεις του μοντέλου να έχουν απογειωθεί και τα ταμεία της εταιρείας να γεμίζουν με χρήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το καινούριο compact crossover αναδείχθηκε τον Ιούλιο best seller μοντέλο της ευρωπαϊκής αγοράς. Συγκεκριμένα, μέσα σε έναν μήνα παραδόθηκαν σε πελάτες 20.446 μονάδες, τη στιγμή που το VW Golf πούλησε 19.425 αντίτυπα και το Toyota Yaris 18.858 μονάδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Sandero είναι το πιο δημοφιλές αυτοκίνητο της Dacia με περισσότερες από 2,1 εκατομμύρια πωλήσεις. Το νούμερο αυτό αντιστοιχεί στο 32% των συνολικών ταξινομήσεων της μάρκας από το 2004.

Στην ελληνική αγορά προσφέρεται στις εκδόσεις Streetway και Stepway, με τιμές που ξεκινούν από 11.980 ευρώ. Επίσης συνοδεύεται από 5 χρόνια εγγύηση και 3 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια.

Διακρίνεται για τη δυναμική εμφάνιση, την αναβαθμισμένη ποιότητα κατασκευής, την αξιοπιστία και την αντοχή, τις σύγχρονες τεχνολογίες και την πλήρη γκάμα κινητήρων βενζίνης και διπλού καυσίμου (βενζίνης/υγραερίου), που χαρίζουν ασυναγώνιστη αυτονομία έως 1.500 χιλιόμετρα με ένα γέμισμα.

Εξαιρετικοί είναι οι χώροι για τους επιβάτες, με το πορτμπαγκάζ των 410 λίτρων να κάνει τη διαφορά, αφού είναι ένα από τα μεγαλύτερα της κατηγορίας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Dacia έχει έτοιμο ένα ολοκαίνουριο 7θέσιο μοντέλο

Στα νέα Dacia το smartphone λειτουργεί ως οθόνη!

Mε σύγχρονο εξοπλισμό τα νέα Dacia Sandero Streetway και Stepway- Όλες οι τιμές

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης