Από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε, κέρδισε τις εντυπώσεις με τον εμπνευσμένο σχεδιασμό του, τα νεανικά χαρακτηριστικά, την κομψή αισθητική, την υψηλή ποιότητα κατασκευής, τα αποδοτικά μηχανικά σύνολα και τον πλούσιο εξοπλισμό.

400.000 πωλήσεις στη Γηραιά Ήπειρο Το C-HR εξελίχθηκε σε best seller, απογειώνοντας τις πωλήσεις της Toyota στην Ευρώπη. Οδηγοί κάθε φύλου και ηλικίας το λάτρεψαν, με την επιτυχία του να ξεπερνά κάθε προσδοκία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τρία χρόνια έπειτα από το ντεμπούτο του ήρθε η ώρα της ανανέωσης, Οι Ιάπωνες προχώρησαν σε καίριες αλλαγές, αναβάθμισαν το C-HR στα σημεία που έπρεπε και λάνσαραν στην αγορά ένα από τα πιο ολοκληρωμένα compact crossover.

Από 116 έως 184 ίππους

Δεν θυμίζει κανένα άλλο αυτοκίνητο που κυκλοφορεί στους δρόμους

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1.2 Turbo απόδοσης 116 ίππων και δύο υβριδικοί με 122 και 184 ίππους αντίστοιχα. Η γκάμα του C-HR καλύπτει όλες τις ανάγκες των υποψηφίων αγοραστών όσον αφορά στα μηχανικά σύνολα.

Το βασικό turbo μοτέρ 1.2 λίτρου λειτουργεί σε κύκλο Atkinson, η ροπή έρχεται από τις 1.500 σ.α.λ. δίνοντας την αίσθηση ότι έχει περισσότερη δύναμη και η κατανάλωση κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα.

Ο 1.8 Hybrid φέρει νέο σύστημα μετάδοσης που επιτρέπει καλύτερη και πιο ομαλή επιτάχυνση και νέα μπαταρία λιθίου για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα του υβριδικού συστήματος. Σε σχέση με τον προηγούμενο, είναι πιο αθόρυβος και εκπέμπει ελάχιστους ρύπους, δίνοντας τη δυνατότητα απαλλαγής από τα τέλη κυκλοφορίας.

Τέλος, ο 2.0 Hybrid επιδεικνύει θερμική απόδοση της τάξης του 41%. Ο κινητήρας εσωτερικής καύσης συνδυάζεται με έναν ισχυρό ηλεκτροκινητήρα, προσφέροντας πολύ καλές επιδόσεις και συνάμα εξαιρετικά μικρή κατανάλωση καυσίμου. Μάλιστα, η συγκεκριμένη έκδοση φέρει e Sport ανάρτηση, δίνοντας έναν fun to drive χαρακτήρα στο αυτοκίνητο.

Χαίρεσαι να το οδηγείς

Τα δύο υβριδικά σύνολα αναμένεται να καλύψουν το 95% των πωλήσεων

Εξαιρετικά ικανό στις καθημερινές μετακινήσεις, εκπληκτικά ευέλικτο μέσα στα στενά όρια της πόλης και στιβαρό στον αυτοκινητόδρομο. Το βασικότερο όλων είναι πως, το C-HR είναι τόσο ευκολοδήγητο που μπορεί να το χειριστεί με ευκολία ένας νεότερος οδηγός.

Συνδυάζει απόδοση και οικονομίαΠατάει σταθερά στην άσφαλτο, δεν επηρεάζεται από πλευρικούς ανέμους και έχει υψηλά περιθώρια πρόσφυσης. Η χρήση της πλατφόρμας TNGA και το χαμηλότερο βάρος του αμαξώματος, έχουν βελτιώσει τη συμπεριφορά του οχήματος, ενώ το σύστημα διεύθυνσης είναι πιο άμεσο και γρήγορο. Η αίσθηση που σου δίνει το C-HR είναι οδηγοκεντρική και η ποιότητα κύλισης αγγίζει τις premium προτάσεις.

Εντύπωση κάνει η ηχομόνωση της καμπίνας. Τα επιπλέον μονωτικά υλικά που τοποθετήθηκαν σε πόρτες, θόλους των τροχών, κολόνες και παρμπρίζ, έχουν μειώσει σημαντικά τους θορύβους, κάνοντας πιο απολαυστικά και ήσυχα τα ταξίδια.

Απόλαυση

Ποιοτικό, στιλάτο, πλήρως συνδεδεμένο και πρακτικό εσωτερικό

Ανοίγοντας τις πόρτες, το βλέμμα πέφτει στην κεντρική οθόνη 8 ιντσών του συστήματος πολυμέσων. Ενσωματώνει πλειάδα λειτουργιών και εφαρμογών, είναι συμβατή με Apple CarPlay και Android Auto, διαθέτει κάμερα οπισθοπορείας και σύστημα πλοήγησης με δυνατότητα αναβάθμισης των χαρτών over-the-air.

Ο οδηγός είναι πάντοτε συνδεδεμένος, λαμβάνει άμεσα οποιαδήποτε πληροφορία και ελέγχει τα πάντα εύκολα και γρήγορα.

Στο σαλόνι έχουν τοποθετηθεί ποιοτικά υλικά, μαλακά στην υφή, η συναρμογή είναι ισάξια των top class προτάσεων και τα καινούργια καθίσματα προσφέρουν εξαιρετική στήριξη στο σώμα.

Το πακέτο «Toyota Safety Sense» διατίθεται στάνταρ, περιλαμβάνοντας από αυτόματο φρενάρισμα μέχρι ενεργό Cruise Control, διατήρηση λωρίδας κυκλοφορίας, αναγνώριση πινακίδων, αισθητήρες παρκαρίσματος, σύστημα ελέγχου τυφλού σημείου, αυτόματη ενεργοποίηση της μεγάλης σκάλας φώτων, υποβοήθηση εκκίνησης σε ανηφόρα, σύστημα έξυπνης εκκίνησης, προβολείς LED και ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών. Επίσης, αξίζει να τονίσουμε ότι τα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED είναι στο βασικό εξοπλισμό όλων των εκδόσεων.

Η κορυφαία πρόταση

Οι τιμές στην Ελλάδα ξεκινούν από 21.270 ευρώ

Το C-HR προσφέρεται σε διάφορες εξοπλιστικές εκδόσεις και με διάφορα πακέτα εξατομίκευσης, ωστόσο, η C-LUB είναι αυτή που κάνει τη διαφορά. Αποτελεί τον ορισμό του value for money, καθώς φέρει πλούσιο εξοπλισμό στην πιο ανταγωνιστική τιμή.

Με τον 1.2T κινητήρα κοστίζει 22.450 ευρώ με μεταλλικό χρώμα, διαθέτοντας το «Toyota Safety Sense», διζωνικό κλιματισμό, 18άρες ζάντες, πίσω φιμέ τζάμια, οθόνη αφής 8 ιντσών, αισθητήρες στάθμευσης εμπρός πίσω, προβολείς ομίχλης αλογόνου, φώτα LED και Sport καθίσματα. Η αντίστοιχη έκδοση με τον 1.8 Hybrid τιμάται στα 25.600€ και με τον 2.0 Hybrid στα 29.050€.

Δείτε εδώ όλες τις εκδόσεις του C-HR

Διασκεδαστικό στον δρόμο και εξαιρετικά σταθερό

Kαίει ελάχιστο καύσιμο χάρη στα αποδοτικά υβριδικά σύνολα

Διχρωμίες στο αμάξωμα, ζάντες 18 ιντσών και πλούσιος εξοπλισμός

Στο πίσω κάθισμα χωράνε άνετα δύο ενήλικες άνω του μετρίου αναστήματος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης