Του Λουκά Παπαλάμπρου

Η τσεχική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες από την καμπίνα του ολοκαίνουργιου πεντάθυρου hatchback μοντέλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως συμπεραίνουμε από τις εικόνες, το Scala μπορεί πραγματικά να ανταγωνιστεί τους κορυφαίους «παίκτες» της αγοράς, δηλαδή τα VW Golf και Ford Focus, διαθέτοντας ένα μοντέρνο, ποιοτικό και τεχνολογικά προηγμένο σαλόνι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Τσέχοι έχουν εξοπλίσει το αυτοκίνητο με κάθε λογής καλούδι. Το Scala είναι το πρώτο που φέρει την καινούργια διαγώνιο οθόνη αφής 9,2 ιντσών με τις νέες εφαρμογές, την πλήρη συνδεσιμότητα και τη λειτουργία «over-the-air». Μπροστά από τον οδηγό βρίσκεται ο ψηφιακός πίνακας οργάνων (Virtual Cockpit) 10,25 ιντσών με τα πέντε διαφορετικά προφίλ.

Σύμφωνα με τη Skoda, τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί στις επιφάνειες της καμπίνας είναι ανώτερης ποιότητας, με τον εξοπλισμό να περιλαμβάνει εννέα αερόσακους και πλειάδα συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού, όπως το «Adaptive Cruise Control» που λειτουργεί σε ταχύτητες έως 210 χλμ./ώρα, το «Crew Protect Assist» που σφίγγει αυτόματα τις ζώνες και κλείνει τα παράθυρα αν ανιχνεύσει επικείμενη πρόσκρουση, το «Park Assist» για εύκολο παρκάρισμα, το αυτόματο φρενάρισμα «City Emergency Brake» και πολλά ακόμη.

Φυσικά, δεν λείπει ο κρυφός φωτισμός και τα καθίσματα με μικροΐνες. Το Scala αναμένεται να τονώσει θεαματικά τις πωλήσεις της εταιρείας, προβάλλοντας ένα ξεχωριστό στυλ, σε συνδυασμό με την κορυφαία ευρυχωρία, την πρακτικότητα, τις high-tech λύσεις και την απόδοση των κινητήρων.  

Αναλυτικές πληροφορίες για το αυτοκίνητο και φωτογραφίες από το εξωτερικό αμάξωμα θα έχουμε στις 6 Δεκεμβρίου, οπότε και θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης