Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Η ανυπομονησία ενός βιαστικού οδηγού, συνάντησε τα όρια της ευγένειας των υπολοίπων. Το σημερινό βίντεο, έρχεται από τον αυτοκινητόδρομο Palisades που ενώνει το Νιου Τζέρσεϊ με τη Νέα Υόρκη, όπου οι πολλές σφήνες ενός βιαστικού οδηγού, μετατράπηκαν σε τρακάρισμα και το τρακάρισμα σε μπουνιές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αυτοκινητόδρομος έχει τρεις λωρίδες, καθώς δεν έχουν ούτε όλοι οι οδηγοί την ίδια βιασύνη, ούτε όλα τα αυτοκίνητα τις ίδιες ικανότητες. Οι βιαστικοί λοιπόν στο βίντεο δεν είχαν αριστερή λωρίδα ελεύθερη να «τρέξουν» με αποτέλεσμα να αρχίσουν τις σφήνες σε ελάχιστο χώρο ανάμεσα στα υπόλοιπα αυτοκίνητα. Το λεγόμενο tailgating (όταν το αυτοκίνητο σχεδόν «κολλάει» στον πίσω προφυλακτήρα του μπροστινού) κατέληξε όπως ήταν φυσικό σε ατύχημα, το οποίο πυροδότησε τα νεύρα όλων καθώς βλέπουμε από τρία αυτοκίνητα να κατεβαίνουν ταυτόχρονα οι οδηγοί και να πιάνονται στα χέρια.

Δεν είναι ξεκάθαρο από το υλικό της dashcam το ποιος ξεκίνησε το συμβάν ή εάν κάποιος δοκίμασε την υπομονή του βιαστικού οδηγού με αναίτια φρένα, όμως το μόνο σίγουρο είναι πως όλοι συνελήφθησαν, καθώς στα τελευταία δευτερόλεπτα φαίνονται περιπολικά και αστυνομικοί να έχουν στη σειρά τους πρωταγωνιστές του ατυχήματος.

Μία ακόμα ημέρα που ένας δρόμος μετατράπηκε σε ρινγκ. Εμείς θα συμβουλέψουμε, εάν ταξιδεύετε και δείτε κάποιον να σας «κολλάει», ανεξάρτητα εάν ταξιδεύετε στο όριο της ταχύτητας, δώστε τόπο στην οργή, και απλά αφήστε τον να προσπεράσει. Μία αψιμαχία στον δρόμο πάντα θα καταλήγει είτε σε ατύχημα, είτε σε πρόστιμα και ασφαλιστικές, είτε ακόμα χειρότερα στο νοσοκομείο. Όποιος πάει αργά, φτάνει γρήγορα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης