Επιμέλεια: Περικλής Χαλάτσης

Κάθε χρόνο οι γυναίκες που αγαπούν το «αυτοκίνητο» και είναι μέλη του θεσμού «Women’s World Car of the Year», αφού δοκιμάσουν όλα τα νέα μοντέλα που βγαίνουν  από τις γραμμές παραγωγής των αυτοκινητοβιομηχανιών, ψηφίζουν στα βραβεία WWCOTY 2023 και ανακηρύσσουν το αυτοκίνητο της χρονιάς. Φέτος  ψήφισαν «Καλύτερο αυτοκίνητο στον κόσμο για το 2023» το Kia Niro.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Η ανακοίνωση του νικητή έγινε χθες 8 Μαρτίου και συμπίπτει με την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Είναι μια ξεχωριστή Ημέρα γιατί δίνει στις γυναίκες το δικό τους βήμα. Τη δική τους επιλογή στο χώρο των τεσσάρων τροχών. Στο θεσμό συμμετέχουν 63 γυναίκες δημοσιογράφοι αυτοκινήτου από 43 χώρες σε πέντε ηπείρους.
Για φέτος οι 63 γυναίκες δημοσιογράφοι επέλεξαν ως «ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 2023» το ολοκαίνουργιο Niro γιατί συνδυάζει την καινοτομία, την άνεση και την υψηλή τεχνολογία και γιατί προσφέρει μια σταδιακή αλλαγή στη βιώσιμη κινητικότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Πριν ψηφίσουν, οι γυναίκες- μέλη του θεσμού, δοκίμασαν δεκάδες μοντέλα και τα αξιολόγησαν στην κάθε τους λεπτομέρεια. Στον πρώτο γύρο της ψηφοφορίας επιλέχθηκαν τα καλύτερα αυτοκίνητα σε κάθε κατηγορία από συνολικά 59 υποψήφια μοντέλα. Στο δεύτερο γύρο η κριτική επιτροπή επέλεξε έξι μοντέλα. Τελικά μετά από πολύωρες αξιολογήσεις, η ζυγαριά έγειρε με μεγάλη διαφορά, υπέρ του Kia Niro. 

Το ολοκαίνουργιο Niro έχει σχεδιαστεί από την αρχή για να ανταποκρίνεται και να υπερβαίνει τις προσδοκίες των περιβαλλοντικά ευαίσθητων καταναλωτών. Αναπόσπαστο μέρος της αυξανόμενης ηλεκτροκίνητης σειράς μοντέλων της Kia, η επόμενη γενιά Niro έχει σχεδιαστεί από την αρχή για να ανταποκρίνεται στις περίπλοκες και ποικίλες ανάγκες των σημερινών καταναλωτών που έχουν επίγνωση της βιωσιμότητας.

Η δεύτερη γενιά του Niro έχει ήδη κερδίσει πολλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του βραβείου Golden Steering Wheel στην κατηγορία «Compact SUV» και της πρώτης θέσης στην κατηγορία μαζικής αγοράς στη μελέτη J.D. Power 2022 Electric Vehicle Experience Ownership Study. Επιπλέον, το μοντέλο προκρίθηκε για τα βραβεία World Car of the Year 2023.
Όλες οι ψηφοφορίες έχουν επαληθευτεί από την Grant Thornton  στο Auckland της Νέας Ζηλανδίας που  έχει πιστοποιήσει τα αποτελέσματα του WWCOTY από την έναρξή του το 2009.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης