Δυναμικά με 68 συμμετοχές ξεκίνησε φέτος το πανελλήνιο πρωτάθλημα καρτ, που διεξήχθη στην πίστα «Kartodromo» στην περιοχή των Αφιδνών. Μαζί με τους οδηγούς αρκετοί ήταν και οι θεατές που έδωσαν το παρών για να παρακολουθήσουν συναρπαστικές «μάχες» σε όλες τις κατηγορίες. Σημαντικό στοιχείο αποτέλεσαν οι καιρικές συνθήκες που βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μιχάλης Κ. Χαλκιόπουλος κατέκτησε την Pole Position στην κατηγορία ΚΖ2 όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και τελικά απέσπασε μία 4η και μία 5η θέση, ενώ νικητής αναδείχτηκε ο Τζαμαριαδάκης.

Στις υπόλοιπες κατηγορίες οι Ντρίο και Σαγανάς μοιράστηκαν την 1η θέση στην κατηγορία Mini, ο Δαριβιαννάκης κέρδισε την KF3, ο Ξυνός την KF2 και ο Μπέκος την Εθνική 125.  Η συνέχεια του πρωταθλήματος θα δοθεί στη Θεσσαλονίκη στις 29 Μαρτίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης