Πόσες φορές έχετε δει ένα άσχημο σετ από ζάντες να «χαλάνε» την εικόνα ενός όμορφου αυτοκινήτου; Ή μήπως ένα aftermarket bodykit να σας κάνει να κοιτάξετε αλλού; Ετοιμαστείτε να δείτε ένα Subaru BRZ που έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω του όλες τις πιθανές τροποποιήσεις.

Το εν λόγω μοντέλο ανήκει στον κάτοικο της Χαβάης, Aquilla ο οποίος ξόδεψε αρκετές χιλιάδες ευρώ και εκατοντάδες ώρες για να εμπλουτίσει το BRZ του με τρεις διαφορετικές Ιαπωνικές τάσεις του αυτοκινήτου. 
Shakotan, Onikyan και Bosozoku αποτελούν τρείς διαφορετικές φιλοσοφίες γύρω από το αυτοκίνητο και συνήθως ο ιδιοκτήτης θα επιλέξει μία από αυτές για το όχημα του. Στο συγκεκριμένο όμως Subaru υιοθετήθηκαν και οι τρεις με αποτέλεσμα η τελική εικόνα να είναι, το λιγότερο, περίεργη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπερβολικά χαμηλωμένο με απόσταση από το έδαφος λιγότερη των τριών εκατοστών την ώρα που οι υπερβολικά αρνητικές γωνίες κάμπερ (-50 εμπρός και -63 μοίρες πίσω), δείχνουν τους τροχούς έτοιμους να… εγκαταλείψουν το όχημα. Παράλληλα το bodykit δεν του επιτρέπει να περάσει ούτε πάνω από λακκούβες, την ώρα που τα αρνητικά σχόλια των περαστικών δεν έχουν σταματημό. Βέβαια ο ίδιος δηλώνει πως λατρεύει το αυτοκίνητο του και δεν τον ενδιαφέρουν τα σχόλια του κόσμου. Δείτε το βίντεο και πείτε μας την γνώμη σας. Για τα πρακτικά πάντως, το μοντέλο κινείται από έναν δίλιτρο κινητήρα απόδοσης 200 ίππων, συνδυασμένο με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο (μην σαν ξεγελάνε οι τεράστιες εξατμίσεις).

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης