Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Μία ακόμα ιστορία από εκείνες που αν δεν την βλέπαμε σε βίντεο θα λέγαμε «δεν γίνονται αυτά». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα ξεκίνησαν όταν πολίτες ειδοποίησαν την αστυνομία λέγοντας πως ένα Infinity QX56 κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα και έκανες επικίνδυνους ελιγμούς. Μάλιστα όταν το περιπολικό έφτασε στο σημείο, περαστικοί και άλλοι οδηγοί είχαν «αποκλείσει» το συγκεκριμένο SUV προσπαθώντας να αποφύγουν τα χειρότερα. 

Αλλά η γυναίκα οδηγός, που αργότερα αναγνωρίστηκε ως η 24χρονη Sierra Hibbert, αρνήθηκε να συνεργαστεί με τους αστυνομικούς και μετά από στάση πολλών λεπτών, έβαλε μπρος το αυτοκίνητο, και αφού χτύπησε έναν πολίτη, έναν αστυνομικό και ένα περιπολικό, προσπάθησε να διαφύγει. Οι αστυνομικοί όμως είχαν προλάβει να ρίξουν καρφιά στα ελαστικά και έτσι η επικίνδυνη οδηγός (η οποία είχε στα πίσω καθίσματα και το μικρό παιδί της)  δεν κατάφερε να πάει μακριά.

Ανάμεσα σε απίστευτους καπνούς από το σπινιάρισμα των ελαστικών και αφού κατάφερε να τρακάρει με ακόμη ένα όχημα, η καταδίωξη τελειώνει και η οδηγός φωνάζει «Δεν έκανα τίποτα απολύτως». Ο αστυνομικός περνώντας της χειροπέδες απαντά «Μόλις προσπαθήσατε να σκοτώσετε 10 ανθρώπους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Η αστυνομία εξέδωσε αργότερα μια δήλωση ευχαριστώντας τους πολίτες για τη βοήθειά τους και επιβεβαίωσε ότι κανείς δεν τραυματίστηκε στο περιστατικό, συμπεριλαμβανομένου του μικρού παιδιού που φαίνεται να διασώζεται από το πίσω μέρος του QX.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης