Του Μιχάλη Κοντιζά

Στο zougla.gr καινοτομούμε για μια ακόμη φορά, αναδεικνύοντας τον ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό και συγκεκριμένα τους μεγάλους πρωταγωνιστές, δηλαδή τους οδηγούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μιχάλης Κοντιζάς δημιουργεί μια σειρά αφιερωμάτων σε αθλητές και ανθρώπους των ελληνικών αγώνων. Αναδεικνύει αυτούς που χαρίζουν θέαμα στις ειδικές διαδρομές μέσω των ξεχωριστών βίντεο που ετοιμάζει και προάγει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, με έναν διαφορετικό από τα συνηθισμένα τρόπο.

Η νέα ενότητα συνεχίζεται με μια κυρία, μια εντυπωσιακή οδηγό dragster και motocross, την Ειρήνη Ξαγοράρη. Πάντοτε χαμογελαστή και ευδιάθετη, η Ειρήνη από την όμορφη Σύρο κλέβει την παράσταση σε κάθε εμφάνισή της. Της αρέσει ο ανταγωνισμός, η αίσθηση της αδρεναλίνης και θέλει να προωθήσει τους αγώνες στο νησί της.

Μια κυρία με πάθος για τους δύο τροχούςΣτο βίντεο που ακολουθεί η Ειρήνη, αποκαλύπτει ποια ήταν η πιο ξεχωριστή στιγμή στην αγωνιστική της καριέρα, υποστηρίζει ότι αυτό που την ενδιαφέρει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο είναι να περνά καλά και να το διασκεδάζει, δηλώνει πως θέλει τα ρεκόρ αλλά να συνδυάζονται με την ευχαρίστηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, λέει ότι με την ίδια μηχανή που κυκλοφορεί, τρέχει και σε αγώνες και ευελπιστεί κάποια στιγμή να δει ένα μεγάλο φεστιβάλ του motorsport να διοργανώνεται στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

 

Παρακολουθήστε το βίντεο

 

 

Δείτε επίσης:

Οι Έλληνες οδηγοί αγώνων / Παναγιώτης Ρουστέμης: Ο ταλαντούχος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης