Με αντίξοες καιρικές συνθήκες έγιναν τα δύο πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά στην πίστα της Suzuka στην Ιαπωνία. Στα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά που ξεκίνησαν στις 6 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος ο Fernando Alonso έδειξε την κλάση του. Αντίθετα ο μικρός Schumacher είχε μια έξοδο και κατέστρεψε το μονοθέσιό του (βασική φωτογραφία).

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει ένα αντάξιο σε ταχύτητα αυτοκίνητο με αυτό των πρωταγωνιστών του Π.Π της F1 κατάφερε να κάνει στη βρεγμένη πίστα τον καλύτερο χρόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο καλός οδηγός ξεχωρίζει στα δύσκολα. Γιατί εκεί μετράει η πείρα του. Μπορεί να εκμεταλλευτεί στο όριο τις δυνατότητες του μονοθέσιου και να κερδίσει.

Σήμερα και στα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά αλλά και στα δεύτερα έβρεχε ασταμάτητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αύριο οι προβλέψεις των μετεωρολόγων αναφέρουν ότι θα έχει ήλιο. Τα τρίτα ελεύθερα δοκιμαστικά αλλά και οι κατατακτήριες δοκιμές για την Pole Position θα γίνουν σε στεγνή πίστα. Όμως για την Κυριακή όπου θα γίνει ο αγώνας προβλέπουν και πάλι βροχή.

Στα δεύτερα ανεπίσημα δοκιμαστικά που ξεκίνησαν στις 9 το πρωί ώρα Ελλάδος οι Mercedes έκαναν το 1-2 με τρίτον τον διεκδικητή του τίτλου Max Verstappen.


Αύριο Σάββατο (8/10) τα τρίτα ανεπίσημα δοκιμαστικά ξεκινούν στις 06:00 και τα επίσημα χρονομετρημένα δοκιμαστικά για την pole position στις 09:00 το πρωί .

Ο αγώνα της Κυριακής (9/10/2022) θα ξεκινήσει στις 08:00 το πρωί.
Τόσο τα δοκιμαστικά όσο και τον αγώνα μπορείτε να τα παρακολουθήσετε από την ΕΡΤ2, την Cosmote TV, την ΕΡΤ – FLIX και από το κανάλι της F1 TV PRO.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης