Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Ο γιος του Michael Schumacher μόλις πληροφορήθηκε πως από τη νέα σεζόν δεν θα είναι οδηγός της Haas καθώς τη θέση του θα πάρει ο 35χρονος πλέον Nico Hulkenberg.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η απόφαση πάρθηκε και επίσημα μετά το Grand Prix της Βραζιλίας την περασμένη Κυριακή με τον θείο του Mick να προχωρά γρήγορα σε μία ανακοίνωση φανερά εκνευρισμένος και απογοητευμένος για τον ανιψιό του. 

«Ο Mick έχει αποδείξει ότι έχει δυνατότητες, όμως ότι και να έκανε, η ομάδα δεν ήταν ποτέ ικανοποιημένη μαζί του. Μάλλον είναι κάποιο προσωπικό θέμα η απομάκρυνση του, καθώς δεν εξηγείται αλλιώς. Μία τέτοια κίνηση, μόνο καλή διαχείριση προσωπικού δεν είναι». Ο Γερμανός πιλότος βρίσκεται πλέον και επίσημα σε αναζήτηση ομάδας, με αυτή τη στιγμή να υπάρχουν μόνο δύο επιλογές. Η μία είναι να γίνει εφεδρικός οδηγός στην ομάδα της Alpine για τον επόμενο χρόνο, ενώ φήμες υπάρχουν και για μία πιθανή μετακίνηση στην Mercedes.

Φήμες τις οποίες φούντωσε ο ίδιος ο Toto Wolff όταν μετά το Grand Prix της Βραζιλίας ρωτήθηκε για την απόφαση της Haas και δήλωσε «Δεν γνωρίζω απόλυτα τί συμβαίνει ανάμεσα στην Haas και τον Mick, όμως οφείλω να δηλώσω πως η οικογένεια Schumacher είναι μέρος της Mercedes και την εκτιμούμε πολύ. Θα συζητήσουμε οποιαδήποτε επιλογή προκύψει, αλλά αυτό που προέχει είναι ο Mick να βρει ένα μονοθέσιο για τη νέα σεζόν, καθώς το αξίζει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να θυμίσουμε πως ο γιος του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1 Μichael Schumacher, αποτελούσε μέλος των ακαδημιών της Ferrari έχοντας βρει θέση στην ομάδα της Haas, η οποία χρησιμοποιεί κινητήρια σύνολα της ιταλικής φίρμας.

Ο Nico Hulkenberg έχει τεράστια εμπειρία έχοντας αγωνιστεί σε 181 Grand Prix και βρισκόταν εδώ και καιρό στο μυαλό πολλών ομάδων για μία επιστροφή.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης