Μία ανάσα πριν από την κατάκτηση του τίτλου βρίσκεται ο Lewis Hamilton, τέσσερις αγώνες πριν ολοκληρωθεί το εφετινό πρωτάθλημα της Formula 1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βρετανός οδηγός της Mercedes είναι το απόλυτο αφεντικό του σπορ, έχοντας συγκεντρώσει 338 βαθμούς έναντι 274 του team-mate του και δεύτερου στη βαθμολογία, Valtteri Bottas.

Για να στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής στο Grand Prix του Μεξικού, χρειάζεται να πάρει 14 βαθμούς περισσότερους από τον Φινλανδό. Σε περίπτωση που τερματίσει πρώτος, σημειώνοντας παράλληλα και τον ταχύτερο γύρο που δίνει έναν επιπλέον πόντο, και συγχρόνως εάν ο Bottas βρεθεί στην τέταρτη θέση, ο Lewis είναι αυτόματα πρωταθλητής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα σενάρια είναι έξι. Ειδάλλως, θα περιμένει ένα εκ των GP σε ΗΠΑ, Βραζιλία και Άμπου Ντάμπι για να πανηγυρίσει τον έκτο τίτλο της καριέρας του.

Ο ίδιος δεν δείχνει να βιάζεται. Γνωρίζει ότι έχει τέσσερις ευκαιρίες και παραμένει απόλυτα ήρεμος.

«Δεν θυμάμαι να έχω τερματίσει εφέτος 14 βαθμούς μπροστά από τον Valtteri. Ξέρω ότι θα είναι ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο και ο Bottas θα είναι πολύ δυνατός. Δεν βιάζομαι. Υπάρχουν τέσσερα GP μπροστά μου και θα κάνω αυτό που πρέπει σε ένα από αυτά» δήλωσε ο πρωταθλητής στο περιθώριο του αγώνα στο Μεξικό.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος  

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης