Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ένα αναπάντεχο γεγονός είχαμε λίγες ώρες πριν την έναρξη του Ράλι Ακρόπολις. Ένα από τα κορυφαία Δεν θα δούμε τα θεαματικά περάσματα του Ιάπωνα στα ελληνικά βουνά.πληρώματα της εργοστασιακής ομάδας της Toyota δεν θα πάρει μέρος στον αγώνα καθώς προέκυψε πρόβλημα που δεν μπορούσε να ξεπεραστεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα ο συνοδηγός του Takamoto Katsuta, Keaton Williams, έπρεπε εσπευσμένα να επιστρέψει στην πατρίδα του για κάποιο σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να είναι παρών στο Ράλι Ακρόπολις. Δυστυχώς, για την ομάδα της Toyota και τον Katsuta, δεν υπάρχει χρόνος να βρεθεί συνοδηγός, με αποτέλεσμα το πλήρωμα να αποσυρθεί από τον αγώνα της Ελλάδας.

Πολύ θεαματικός ο Ιάπωνας οδηγός της Toyota.

Χωρίς το τέταρτο εργοστασιακό Toyota Yaris το Ακρόπολις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ιάπωνας οδηγός Takamoto Katsuta δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο. Πρώτα ήρθε η ανακοίνωση της Την Πέμπτη το απόγευμα αρχίζει το Ράλι Ακρόπολις με την ειδική στο Σύνταγμα.ματαίωσης του Ράλι Ιαπωνίας στην πατρίδα του και τώρα έρχεται η μη συμμετοχή στο Ράλι Ακρόπολις λόγω της απουσίας του συνοδηγού του.

Φέτος ο Katsuta έχει δείξει εξαιρετική ταχύτητα και ήδη έχει ένα βάθρο με τη δεύτερη θέση στο Ράλι Σαφάρι. Βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με δύο εγκαταλείψεις στα δύο προηγούμενα Ράλι σε Εσθονία και Βέλγιο. Ελπίζουμε να δούμε το 2022 τον συμπαθέστατο Ιάπωνα οδηγό στο Ράλι Ακρόπολις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ματαιώθηκε το Ράλι Ιαπωνίας για το WRC του 2021

Η Toyota ξεκίνησε δοκιμές με το Yaris GR Hybrid WRC

Λεπτό προς λεπτό για 8 ημέρες όλες οι εξελίξεις του Ράλι Ακρόπολις στην Cosmote TV

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης