Η ποιητική συλλογή με τίτλο «Τα μονοπάτια της ψυχής» της Ιωάννας Ζαχαροπούλου κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Διάνοια».

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτό το βιβλίο είναι μια συλλογή από ποιήματα που έγραψα τυχαία, μια μέρα που άρχισα να γράφω, με αφορμή κάποια συναισθήματα που ένιωσα. Tόσο εύκολα σαν να έγραφα κάθε μέρα, οι λέξεις έβγαιναν και ταίριαζαν σαν κομμάτια σε ένα πάζλ. Όταν διαβάζεις τα ποιήματα σε οδηγούν σε μονοπάτια της ψυχής σου, ψάχνοντας τον εαυτό σου και αυτά που αισθάνεσαι πως έχεις κρύψει βαθιά μέσα σου.
Με μια ρομαντική μάτια σε αυτόν τον κόσμο που χρειάζεται τη μαγεία για να νιώσεις τα συναισθήματα σου στο έπακρον. Για όλα αυτά που έχουμε νιώσει» αναφέρει η Ιωάννα Ζαχαροπούλου.

Λίγα λόγια για την Ιωάννα Ζαχαροπούλου:

Η Ιωάννα Ζαχαροπούλου γεννήθηκε στο Ναύπλιο ενώ μεγάλωσε στην Τρίπολη όπου έκανε τις σπουδές της. Πάντα της άρεσε να γράφει ημερολόγιο με τις σκέψεις και τα συναισθήματα της εξιστορώντας ιστορίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξεκίνησε το 2018 να γράφει ως αρθρογράφος σε μια σελίδα στο Facebook Haveatea για 6 μήνες με δική της στήλη, άρθρα με ελεύθερο θέμα κάθε εβδομάδα.

• το 2021 έγραψε ένα ακόμη άρθρο με τίτλο «Συναίσθημα και λογική» στο site Cup of coffee στο Instagram.

Έχει κάνει σεμινάρια για Δημιουργική γραφή

•Master class συγγραφής με την Αλκυόνη Παπαδάκη η δύναμη των λέξεων

•Master class με τον Στέφανο Δάνδαλο ένα ταξίδι στο κόσμο της λογοτεχνίας

•Master class με τον Στέφανο Ξενάκη η τέχνη της αυτοβελτίωσης

 Έχει από τον Φεβρουάριο δική της σελίδα στο Instagram με ψευδώνυμο gingergirlthoughts που ήταν και ο λόγος για να ξεκινήσει τα στιχάκια και τα ποιήματα  που ήταν η αφορμή να γίνει και το βιβλίο «Τα Μονοπάτια της ψυχής».

Οι λέξεις όταν γράφω είναι έρωτας με την πρώτη ματιά, βγαίνουν αβίαστα σαν να γράφω χρόνια, οι σκέψεις μου παίρνουν επιτέλους μορφή στο χαρτί. Ιωάννα Ζαχαροπούλου.

Μπορείτε να το βρείτε στα public, Πρωτοπορία, πολιτεία, Συμμετρία, Skroutz, Ianos ,Public και στο eShop του εκδοτικού οίκου Διάνοια και στα βιβλιοπωλεία κατόπιν παραγγελίας.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης