Εθεάθη στο αεροδρόμιο των Χανίων, ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει πληροφορίες ούτε για τον λόγο της επίσκεψής του ούτε για τη διάρκεια της διαμονής του. Ο λόγος για τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος έφθασε στα Χανιά το μεσημέρι του Σαββάτου με τακτική πτήση της Ολυμπιακής, με τη συνοδεία μόνο ενός άνδρα της προσωπικής του φρουράς.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΠΑΣΟΚ δεν θέλησε να κάνει γνωστή την παρουσία του στο νησί, καθώς για την επίσκεψή του δεν είχαν ενημερωθεί οι τοπικές οργανώσεις του κόμματος. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως στο αεροδρόμιο των Χανίων ζήτησε πληροφορίες για το Ελαφονήσι.
Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές του καλοκαιριού ο κ. Παπανδρέου είχε βρεθεί πάλι στην Κρήτη, όπου κατέλυσε για λίγες ημέρες σε ξενοδοχείο των Γουβών.
Πηγή: prismanews.gr
Επιμέλεια: Φλώρα Πέτση

