Οι έρευνες των Αρχών για τον τραγικό θάνατο της 11χρονης στα Χανιά συνεχίζονται. Αυτή τη στιγμή, στο μικροσκόπιο της ασφάλειας βρίσκεται το ιατροδικαστικό πόρισμα, σύμφωνα με το οποίο το άτυχο κορίτσι είχε συντριπτικά κατάγματα στα πόδια, που σημαίνει ότι έπεσε στο κενό με τα πόδια προς τα κάτω, με πλήρη έλεγχο της πτώσης της.

«Οι καταθέσεις συμμαθητών της, που αναφέρονται σε δηλώσεις απελπισίας στις οποίες προχωρούσε η Ιωάννα και τις εκμυστηρεύσεις για τη ματαιότητα της ζωής της, κατευθύνουν τις έρευνες των αστυνομικών στα Χανιά για την πλήρη διαλεύκανση των συνθηκών θανάτου της», εξηγεί στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όσον αφορά το κινητό της είχε κλείσει από μπαταρία γύρω στις 9 το βράδυ της Τρίτης που χάθηκαν τα ίχνη της, περίπου δηλαδή μία έως μιάμιση ώρα προτού πέσει στο γκρεμό σύμφωνα με τους υπολογισμούς μας. Πιθανόν κάποιος βρήκε την κλειστή συσκευή στο σημείο που καθόταν το άτυχο κορίτσι κι ίσως να ήταν μέσα στη ζακέτα που επίσης χάθηκε. Δεν θεωρούμε απίθανο αυτός που πήρε το κινητό να το πέταξε ή το κατέστρεψε μόλις πληροφορήθηκε σε ποια ανήκε. Όμως αν επιχειρηθεί να το ενεργοποιήσει με την τοποθέτηση νέας κάρτας sim θα γίνει αμέσως αντιληπτός και θα εντοπιστεί», δηλώνει σε αναφορά το ίδιο υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ. που παρακολουθεί την εξέλιξη της υπόθεσης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης