Στο πιλοτικό πρόγραμμα των «Ανοικτών Σχολείων» που δρομολογεί ο Δήμος Λαρισαίων αναφέρθηκε ο δήμαρχος Απόστολος Καλογιάννης, κατά την παρουσία του σε σχολεία για τους αγιασμούς για την έναρξη της σχολικής χρονιάς. 

Ο δήμαρχος, μαζί με τις ευχές του προς μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς για καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, επεσήμανε πως ο δήμος προχωρά στην υλοποίηση του προγράμματος σε σχολεία «με στόχο να φτάσουμε στις παρεμβάσεις σε 10 σχολικά συγκροτήματα της πόλης, με προτεραιότητα όπου λειτουργούν τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών». Παράλληλα, ανέφερε πως σύμφωνα με τον πρόγραμμα μετά την εκπαιδευτική διαδικασία θα παραμένουν ανοικτά για να λειτουργούν ως πόλοι έλξης και δημιουργίας στις συνοικίες. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν θέλουμε τα σχολεία να κλειδώνουν το μεσημέρι και τα παιδιά να πηδάνε τα κάγκελα για να παίζουν. Θέλουμε τα σχολεία ανοικτά και κύτταρα δημιουργίας και δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά  κατοίκους των συνοικιών» επεσήμανε. 

Μάλιστα, υπογράμμισε ότι ο δήμος συνεργάζεται με το Τεχνικό Επιμελητήριο για την ανάπλαση σχολικών αυλών. Σημειώνεται ότι ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης παρέστη στους αγιασμούς στο 4ο Γυμνάσιο – Λύκειο, στο 4ο και 37ο Δημοτικά Σχολεία και στο Μουσικό σχολείο Λάρισας, ενώ αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλου παραβρέθηκαν σε αγιασμούς σε πολλά σχολεία του δήμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης