Θεσσαλονίκη: Σύλληψη τεσσάρων ατόμων για εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 30 Μαΐου 2021, 03:40
Θεσσαλονίκη: Σύλληψη τεσσάρων ατόμων για εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις

Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων, σε βάρος των οποίων διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις, προχώρησαν την Παρασκευή αστυνομικοί διαφόρων υπηρεσιών της Θεσσαλονίκης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής, αστυνομικοί του τμήματος αναζητήσεων της διεύθυνσης ασφαλείας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν στην περιοχή των Συκεών 46χρονο ημεδαπό, καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούν έξι αποφάσεις, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 27 ετών και 9 μηνών για τα αδικήματα της απάτης κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση, πλαστογραφίας μετά χρήσεως κατ' εξακολούθηση, απιστίας κατ' εξακολούθηση, υπεξαγωγής εγγράφου, ψευδούς καταμήνυσης και συκοφαντικής δυσφήμησης.

Αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Χαριλάου- Αναλήψεως, συνέλαβαν το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή δράσης τους, 76χρονο ημεδαπό, διότι σε βάρος του διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούν έξι αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε συνολικά σε ποινή φυλάκισης 10 χρόνων και χρηματική ποινή 8.000 ευρώ, για παραβάσεις περί δημοσίων εσόδων, εισφορών και πλαστογραφία. 

Παράλληλα, το απόγευμα της Παρασκευής συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος ασφαλείας Τούμπας-Τριανδρίας, 32χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος διαπιστώθηκε ότι του εκκρεμεί βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. Βάσει του βουλεύματος, διατάσσεται η σύλληψη του προαναφερόμενου άντρα, προκειμένου να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής που του επιβλήθηκε από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης για το αδίκημα της κλοπής. 

Τέλος, αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Δέλτα, συνέλαβαν το πρωί της Παρασκευής 44χρονο ημεδαπό, αφού εντόπισαν ότι σε βάρος του εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης του 6ου Ανακριτή Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για το αδίκημα της ληστείας. 

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 30 Μαΐου 2021, 03:40