Θετικός στον κορωνοϊό ο Κώστας Καραμανλής αν και πλήρως εμβολιασμένος

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου 2021, 17:19
Θετικός στον κορωνοϊό ο Κώστας Καραμανλής αν και πλήρως εμβολιασμένος

Θετικός στον κορωνοϊό ύστερα από rapid test, στο οποίο υπεβλήθη βρέθηκε ο υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής.

Ο υπουργός ήταν το πρωί στο Κοινοβούλιο καθώς συζητείται στην Ολομέλεια το νομοσχέδιο του υπουργείου για τις αλλαγές στα διπλώματα οδήγησης. Σύμφωνα με την ενημέρωση που έγινε στην Ολομέλεια, ο κ. Καραμανλής διαγνώστηκε θετικός στο πρώτο rapid test που έκανε, ενώ υπεβλήθη και σε μοριακό τεστ. Τα αποτελέσματα αυτού αναμένονται.

Σημειώνεται ότι ο ίδιος έχει λάβει και τις δύο δόσεις του εμβολίου. 

Για την εξέλιξη της υγείας του ενημέρωσε λίγη ώρα αργότερα και ο ίδιος με ανάρτησή του στο facebook, στην οποία υπενθυμίζει ότι είναι εμβολιασμένος και σημειώνει πως έχει ήδη υποβληθεί σε μοριακό τεστ, τα αποτελέσματα του οποίου αναμένει σε λίγες ώρες.

Η ανάρτηση του υπουργού Υποδομών

«Πάντα προτιμούσα πρώτα να μου λένε τα άσχημα νέα και μετά τα θετικά…

Το κακό λοιπόν είναι ότι είμαι θετικός στον κορωνοιό, το καλό όμως είναι ότι χάρις στον εμβολιασμό μου πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά και θα περάσω αυτή την περιπέτεια χωρίς μεγάλη ταλαιπωρία.

Χτες είχα κάνει rapid test, όπως σταθερά κάνω 2 φορες την εβδομάδα, το οποίο είχε βγει αρνητικό.

Σήμερα, όμως, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για το νομοσχέδιο για τις άδειες οδήγησης, ένιωσα αδιαθεσία. Επέστρεψα στο γραφειo μου και αμέσως έκανα νεο rapid test το οποιο βγήκε θετικό. Περιμένω σε λίγες ώρες το αποτέλεσμα και του μοριακού, που θα επιβεβαιώσει τη διάγνωση.

Ενημέρωσα αμέσως τον Πρόεδρο της Βουλής. Και αυτονόητα, παραμένω απομονωμένος, ενημερώνω τις επαφές μου και ακολουθώ τις οδηγίες των γιατρών.

Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές.»

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου 2021, 18:12