Ρεπορτάζ: Σωτήρης Σκουλούδης

Βίντεο/ Φωτογραφίες: Χάρης Γκίκας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έγκλημα με θύμα μία νεαρή γυναίκα έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης σε μονοκατοικία στα Γλυκά Νερά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα και μητέρα ενός βρέφους βρέθηκε στραγγαλισμένη, ενώ ο 33χρονος σύζυγός της ήταν δεμένος χειροπόδαρα σε μία καρέκλα. Πιθανότατα, οι δράστες να έδεσαν πρώτα τον άντρα και στη συνέχεια να πίεσαν τη γυναίκα να τους αποκαλύψει πού βρίσκονται τα χρήματα ή τα κοσμήματά της. Δεν είναι γνωστό ακόμη εάν την κακοποίησαν, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο η ίδια να αντιστάθηκε και είτε να τη στραγγάλισαν είτε να την έπνιξαν χρησιμοποιώντας το μαξιλάρι.

Δείτε βίντεο από το σημείο – Σοκαρισμένοι οι γείτονες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τις πρώτες πληροφορίες, ο σύζυγος της άτυχης 20χρονης κοπέλας κατάφερε να συρθεί μέχρι το τηλέφωνό του και να ειδοποιήσει την αστυνομία για το άγριο έγκλημα. Η αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται για ληστεία. Οι δράστες αρχικά σκότωσαν τον σκύλο για να μη γαβγίζει και τον κρέμασαν στα κάγκελα.

 

 

 

 

Με βάση το αστυνομικό ρεπορτάζ, τρεις δράστες, φορώντας κουκούλες, μπήκαν στο σπίτι τα ξημερώματα και έψαχναν για χρήματα και κοσμήματα. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας, πιλότος στο επάγγελμα, κατέθεσε στην αστυνομία ότι στο σπίτι υπήρχε το ποσό των 10.000 ευρώ, το οποίο και αφαίρεσαν οι δράστες.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης