Η καταδίωξη ενός ύποπτου αυτοκινήτου το βράδυ της Δευτέρας σήμανε συναγερμό στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις οκτώ, καθώς σε διάστημα 25 λεπτών έγιναν δυο ληστείες σε πρατήρια καυσίμων στην οδό Κωνσταντινουπόλεως 161 στο Κολωνό και στην οδό Ρετσίνα 51 στα Καμίνια του Πειραιά. Οι δράστες με την απειλή όπλων ακινητοποίησαν πελάτες και υπαλλήλους και άρπαξαν τις εισπράξεις της ημέρας. Οι υπάλληλοι ειδοποίησαν την αστυνομία και έδωσαν και τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου που χρησιμοποίησαν οι δράστες. Περιπολικά και μοτοσικλετιστές έκαναν αναζητήσεις στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας μέχρι που κάποια στιγμή, στη λεωφόρο Κηφισού στις Τρεις Γέφυρες, το όχημα εντοπίστηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι τρεις επιβάτες στη θέα των αστυνομικών ανέπτυξαν ταχύτητα και προσπάθησαν να ξεφύγουν. Όμως στην οδό Αχαρνών 380 στα Πατήσια ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε ένα σταθμευμένο όχημα. Στη συνέχεια, οι τρεις ύποπτοι άνοιξαν τις πόρτες και προσπάθησαν να διαφύγουν στα στενά της περιοχής.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, ύστερα από έρευνα που έκαναν στο αυτοκίνητο, διαπίστωσαν ότι ήταν κλεμμένο πριν από λίγες μέρες από την Κυψέλη ενώ στο εσωτερικό του βρήκαν ένα πιστόλι ρέπλικα και μια κουκούλα full face.

Το αυτοκίνητο θα εξεταστεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για τυχόν αποτυπώματα και γενετικό υλικό των δραστών ενώ θα γίνουν και έρευνες για το ενδεχόμενο οι επιβάτες του να βρήκαν «καταφύγιο» σε κάποιο σπίτι κοντά στο σημείο όπου εγκατέλειψαν το όχημα τους. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης