Απίστευτο και αδιανόητο συμβάν σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, περί τις 12:30, στη θάλασσα ανοιχτά του Ρίου. Έκπληκτοι οι επιβάτες και το πλήρωμα του φέρι μποτ «Σαλαμινομάχος», που εκτελούσε το γνωστό δρομολόγιο Ρίο-Αντίρριο, είδαν πάνω σε φουσκωτό παιδικό σωσίβιο ένα μικρό κοριτσάκι να πλέει… μεσοπέλαγα!

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, το κοριτσάκι -4 ετών- έκανε μπάνιο με τους γονείς του στην πλαζ Αντιρρίου και βρισκόταν πάνω στο παιδικό του σωσίβιο. Ήταν όμως η «κακιά στιγμή», αφού, χωρίς να γίνει αμέσως αντιληπτό, το κοριτσάκι παρασύρθηκε από τα ρεύματα μεσοπέλαγα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι γονείς έντρομοι ειδοποίησαν τις Αρχές και αμέσως σήμανε συναγερμός για όλα τα πλεούμενα της περιοχής, με το συγκεκριμένο φέρι μποτ να εντοπίζει το κοριτσάκι εγκαίρως.

Μόλις ο καπετάνιος του «Σαλαμινομάχος» ειδοποιήθηκε από τον πολύ παρατηρητικό επιβάτη ή μέλος του πληρώματος που εντόπισε πρώτος το παράξενο θέαμα στη θάλασσα, έκοψε ταχύτητα και προσέγγισε το σημείο με χαμηλή ταχύτητα.

Το πλήρωμα διέσωσε το κοριτσάκι τραβώντας το με σχοινί πάνω στο φέρι μποτ. Οι επιβάτες δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν να συμβαίνει μπροστά τους, με πολλούς από αυτούς να τραβούν βίντεο και φωτογραφίες και να απαθανατίζουν το γεγονός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το βίντεο που ανέβηκε στα κοινωνικά δίκτυα από επιβάτη του φέρι μποτ:

 

 

 

Επιμέλεια: Σωτήρης Σκουλούδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης