Η 73χρονη ηθοποιός Μαρία Μπονίκου βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, τις πρώτες πρωινές ώρες στην περιοχή Πολλές Ελιές της Αίγινας.

Η ηλικιωμένη γυναίκα που βρέθηκε πεσμένη μπρούμυτα και μαχαιρωμένη, εντοπίστηκε από συγγενικό της πρόσωπο, το οποίο και ειδοποίησε την αστυνομία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο βρήκαν την 73χρονη γυναίκα μαχαιρωμένη στο σώμα και με σακούλα περασμένη στο κεφάλι της.

Προανάκριση για τις συνθήκες που οδήγησαν την άτυχη γυναίκα στο θάνατο, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά, όπου έχει προσαχθεί και εξετάζεται ο 46χρονος γιος της, ο οποίος και θεωρείται κατ’ αρχήν βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της μητέρας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος άνδρας φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, έκανε σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, όπου έγραψε τα εξής: “Συγκλονισμενος έμαθα μόλις για τη δολοφονία της φίλης μου ηθοποιού Μαρίας Μπονίκου….Ένα γλυκό κορίτσι που ξεκίνησε στη δύση του Ελληνικού κινηματογράφου.. Μια υπέροχη φωνή στην ελληνική μεταγλώττιση όπου μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο Μάνο Βενιέρη συνεργαστήκαμε 30 χρόνια..Μια λάτρις της Αρχαίας Ελλάδας, Μαρία μου γλυκειά γιατί να φύγεις έτσι!!!”.

 

Συγκλονισμενος έμαθα μόλις για την δολοφονία της φίλης μου ηθοποιου Μαρίας Μπονικου….Ένα γλυκό κορίτσι που ξεκίνησε…

Posted by Σπύρος Μπιμπίλας on Saturday, 4 June 2022

Το 2020 είχε φύγει από τη ζωή και ο σύζυγός της, Μάνος Βενιέρης, σε ηλικία 73 ετών, που ήταν επίσης διάσημος ηθοποιός, συγγραφέας και σκηνοθέτης. Τότε, η Μαρία Μπονίκου είχε κάνει γνωστή την είδηση μέσω ανάρτησής της στο Facebook.

“Σε ευχαριστώ για την αμέτρητη αγάπη σου… για τα χιλιάδες βιβλία που μου χάρισες… για τα χρόνια που μείναμε ενωμένοι… μέσα από τόσες συμπληγάδες, σειρήνες… φτώχειες και λιτότητες, που γνώριζαν πάντα οι καλλιτέχνες όχι μόνο τώρα που την γνώρισε ο λαός μας…Τίποτα δεν μπόρεσε να μας χωρίσει. Καλόδρομη να είναι η ψυχούλα σου… Θα είσαι πάντα δίπλα μου… στην σκέψη μου και στην καρδιά μου… Καλό πέρασμα στα Ηλύσια πεδία… Καλή αντάμωση καρδούλα μου…!”, είχε γράψει μεταξύ άλλων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης