Μελίσσια: Ανάληψη ευθύνης από τους «Αντάρτες εκδίκησης» για έκρηξη σε σπίτι υπαστυνόμου

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2022, 19:21
Μελίσσια: Ανάληψη ευθύνης από τους «Αντάρτες εκδίκησης» για έκρηξη σε σπίτι υπαστυνόμου

Η ομάδα «Αντάρτες εκδίκησης» ανέλαβε την ευθύνη για την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού, έξω από σπίτι υπαστυνόμου στα Μελίσσια, στις 18 Μαρτίου του 2022, με κείμενό της στο Athens Indymedia.

Αναλυτικά το κείμενο:

Στις μέρες μας, ο κρατικός μηχανισμός και τα τσιράκια του νομίζουν ότι βρίσκονται στο απυρόβλητο. Δρουν εις βάρος όλων εκείνων που δεν δέχονται τις αθλιότητες που μας επιβάλλουν και που τολμούν να σηκώσουν ανάστημα στο εκδικητικό καθεστώς. Μπάτσοι, ανακριτές, εισαγγελείς και δημοσιογράφοι έχουν δημιουργήσει μια καθεστωτική συμμαχία με μόνο στόχο την καταστολή και τη εξαφάνιση της αξιοπρέπειας. Αυτό πρέπει να σταματήσει άμεσα κι να καταλάβουν τα σκουπίδια αυτά ότι οι πράξεις τους θα έχουν και τις αναμενόμενες συνέπειες. Μπορούμε να έρθουμε στα σπίτια σας, στις δουλειές σας, και να επιτεθούμε όποτε και όπως εμείς θέλουμε χωρίς να μπορείτε να μας εμποδίσετε. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τον εκρηκτικό μηχανισμό στο σπίτι του Β Υπαστυνόμου Ευάγγελου Καϊση στα Μελίσσια, που ήταν επικεφαλής της ομάδας ΟΠΚΕ, στις 18/3/22, κατά τη μεταγωγή του συντρόφου μας Φώτη Τζιώτζη στην ανακρίτρια, μετά τη σύλληψή του για τις απαλλοτριώσεις τραπεζών το καλοκαίρι στην Αθήνα. Ο συγκεκριμένος μπάτσος, μετά την περιπέτεια με την απόπειρα αρπαγής του όπλου του από τον σύντροφο που συνέβη έξω από τα γραφείο της ανακρίτριας, έτρεξε να καταθέσει εις βάρος του συντρόφου με αποτέλεσμα να τον επιβαρύνει με επιπλέον κατηγορίες.

Όσο και να προσπαθήσετε, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να δυναμώσετε τη φλόγα που καίει μέσα μας για την ένοπλη δράση εναντίον σας. Αυτό είναι ένα μικρό κομμάτι μπροστά σε όσα θα ακολουθήσουν, και θα χάσετε τον ύπνο σας.

ΥΓ. Ιλίσια. Θάλεια Γ. Κυριακίδη, ανακρίτρια. Μπορεί αυτή τη φορά να στάθηκες τυχερή ή εμείς άτυχοι που δεν εξερράγη ο εκρηκτικός μηχανισμός στην πολυκατοικία σου, αλλά η επόμενη φορά θα είναι με σφαίρες οι οποίες θα βρουν σίγουρα τον στόχο τους.

ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.

ΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

ΟΜΑΔΑ «ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ»

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2022, 19:28