Συνέντευξη στον Αλέξανδρο Παπαδόπουλο

«Είμαι σίγουρος ότι ο Ηλίας Μίχος θα αποκαλύψει στη συνέχεια πολλά ονόματα που εμπλέκονται στην φρικιαστική  υπόθεση του Κολωνού με τους βιασμούς της 12χρονης. Θα προκληθεί σεισμός στην κοινωνία αν ο 53χρονος ανοίξει το στόμα του, αφού γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα όπως μου αποκάλυψε στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε, όταν μου πρότειναν να αναλάβω την υπεράσπισή του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον δικηγόρο Βασίλη Νουλέζα, στον οποίο προτάθηκε να αναλάβει την υπεράσπιση του μαστροπού- βιαστή της 12χρονης Ηλία Μίχο και είχε μια επικοινωνία με τον προφυλακισθέντα κατηγορούμενο πριν αποφασίσει να μην τον υπερασπιστεί νομικά.

Στη συνέντευξη  που ακολουθεί, ο παρ’ ολίγον συνήγορος του Ηλία Μίχου, εκφράζει την ανησυχία του για την κωλυσιεργία στην αποκάλυψη των ονομάτων της λίστας που εμπλέκονται στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης. Επισημαίνει ότι οι μέχρι στιγμής συλληφθέντες πρέπει να διωχθούν από το νόμο για βιασμό ανηλίκου, καθώς είναι αδιανόητο και πρακτικά αδύνατο να υπάρχει συναίνεση από το 12χρονο κορίτσι, και απευθύνει έκκληση στις Αρχές να βγάλουν στη δημοσιότητα το συντομότερο τη λίστα των 213 ατόμων και να μην υπάρξει καμία συγκάλυψη προσώπων όσο ψηλά και αν βρίσκονται.

«Με ανησυχεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι η υπόθεση άργησε τουλάχιστον 1,5 μήνα να έρθει στην επιφάνεια, καθώς ήταν γνωστή στις Αρχές, μετά τον 15 Αύγουστο. Έχω την εντύπωση ότι υπάρχει κάποιο αόρατο χέρι, που εμπόδισε να βγει νωρίτερα στη δημοσιότητα η υπόθεση αυτή, και έτσι δόθηκε πολύτιμος χρόνος σε κάποιους εμπλεκόμενους, προκειμένου να σβήσουν κάποια ηλεκτρονικά στοιχεία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Νουλέζας αναφέρει πως θα κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να βοηθήσει να ξεριζωθεί το καρκίνωμα της παιδεραστίας στη χώρα μας, -«η παιδεραστεία πρέπει να χτυπηθεί στη ρίζα της» λέει χαρακτηριστικά- ενώ εξηγεί γιατί δεν ανέλαβε την υπεράσπιση του 53χρονου. Επισημαίνει ότι η μητέρα του 12χρονου κοριτσιού γνώριζε τι συνέβαινε, τονίζοντας πως «το χειρότερο απ’ όλα θα είναι να αποδειχθεί στις δικαστικές αίθουσες πως η 37χρονη υπέπεσε στο αδίκημα της διακεκριμένης μαστροπείας, εις βάρος της κόρης της».

 Στο τέλος της συνομιλίας, μιλώντας για την 12χρονη που αποτελεί το μόνο θύμα της φρικιαστικής αυτής υπόθεσης τονίζει:  «Θα πρέπει όλοι σαν κοινωνία να ζητήσουμε συγνώμη από την 12χρονη, για όσα έχει υποστεί. Θα πρέπει να δημιουργηθεί ένας κουμπαράς, προκειμένου να αποζημιωθεί από το κράτος όταν ενηλικιωθεί για όσα υπέστη. Να δεχθεί κάθε δυνατή βοήθεια, από όλους τους φορείς προκειμένου να αφήσει το συντομότερο πίσω της όσα βίωσε, και να μπορέσει να σταθεί στα πόδια της, ώστε να ξεκινήσει μια νέα ζωή».

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης