Πέθανε από επιπλοκές του κορωνοϊού ο πρώην βουλευτής Σερρών του ΠΑΣΟΚ Αναστάσιος Παπαδόπουλος.

Δικηγόρος στο επάγγελμα, με καταγωγή από το χωριό Καλά Δένδρα, είχε εκλεγεί βουλευτής για πρώτη φορά το 1981 (18/10/1981 – 07/05/1985) και επανεκλέχθηκε το 1985 ( 2/6/1985 έως 2/6/1989), ενώ διετέλεσε και πρόεδρος στο Νοσοκομείο Σερρών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συλλυπητήρια μηνύματα

«Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την απώλεια του Αναστάσιου (Τάσου) Παπαδόπουλου. Ο Τάσος Παπαδόπουλος υπήρξε Βουλευτής ΠΑΣΟΚ για δύο συνεχόμενες θητείες, εξαιρετικός επιστήμονας δικηγόρος, με ήθος και αρχές. Παρέμεινε ενεργός στα κοινωνικά και πολιτικά προβλήματα του τόπου μέχρι το τέλος. Χάσαμε έναν πραγματικό σύντροφο και αγωνιστή της παράταξης. Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο γραμματέας της Ν.Ε. Σερρών του Κινήματος Αλλαγής Κώστας Τρέντσιος.

«Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο σύντροφος και φίλος τ. βουλευτής ΠΑΣΟΚ Παπαδόπουλος Αναστάσιος. Συμβολισμός της αξιοπρέπειας, της συνέπειας και της αγωνιστικότητας! Μεγάλη απώλεια, με σεβασμό θα τον θυμόμαστε πάντα. Καλό ταξίδι σύντροφε Τάσο! Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του!» υποστηρίζει σε μήνυμά του ο πρώην βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Μιχάλης Τζελέπης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο αείμνηστος πλέον συνάδελφος Τάσος Παπαδόπουλος υπήρξε ακούραστος θεράπων της νομικής επιστήμης, που τόσο πολύ αγάπησε. Άξιος συνάδελφος , αυτοδημιούργητος και αγαπητός σε όλους. Υπηρέτησε το Νομό από τη θέση του Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και λατρεύτηκε από τον κόσμο. Ουδέποτε αμφισβητήθηκε το ήθος και η εντιμότητά του.Έφυγε όρθιος και περήφανος, γιατί έτσι ήταν ο Τάσος, μαχητής. Εμείς όλοι που πορευτήκαμε μαζί του τόσο στην πολιτική όσο και στη δικηγορία θα τον θυμόμαστε για τον σεβασμό, που ενέπνεε ο λόγος και η προσωπικότητά του. Για τη σοβαρότητα και την ευγένειά του. Για το πάθος του για τη ζωή και τους αγώνες του για την δημοκρατία. Αιωνία του η μνήμη!» είναι το μήνυμα του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών Παναγιώτη Καρίπογλου. Μάλιστα η διοίκηση του δικηγορικού συλλόγου συνεδρίασε εκτάκτως στις 9 σήμερα το πρωί και εξέδωσε σχετικό ψήφισμα, στο οποίο υπογραμμίζονται η προσωπικότητά του, το ήθος και η πολυετή προσφορά του Αναστ. Παπαδόπουλου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης