«ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και «Μασούτης» βοηθούν 1.000 οικογένειες με οικονομικές δυσκολίες

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 16 Απριλίου 2020, 14:09
«ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και «Μασούτης» βοηθούν 1.000 οικογένειες με οικονομικές δυσκολίες

Στο πλαίσιο του προγράμματος συνεργασίας «Μαζί, όπου υπάρχει ανάγκη», που πραγματοποιούν για τέταρτη συνεχή χρονιά η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και ο Μασούτης, μοίρασαν 1.040 «δέματα αγάπης» σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες στις ακριτικές περιοχές της Θράκης, καθώς και στην Αθήνα. Συγκεκριμένα, οι διανομές πραγματοποιήθηκαν στις εξής πόλεις: Ορεστιάδα, Διδυμότειχο, Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, Ιωάννινα και Αθήνα.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται απρόσκοπτα προσφέροντας δέματα με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε συνανθρώπους μας και λόγω των συνθηκών η διανομή δεμάτων που γινόταν στις ενορίες, αυτή τη φορά έγινε από τα καταστήματα Μασούτης που βρίσκονται στις πόλεις των δικαιούχων.

Ο γενικός διευθυντής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ», κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας, μετέφερε τις ευχές του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου για τις μέρες του Πάσχα και τις ευχαριστίες του στην οικογένεια Μασούτη. «Αυτές τις μέρες είναι πολύ σημαντικό να μην ξεχνάμε και τις οικογένειες των ακριτικών περιοχών που έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας. Για τέταρτη χρονιά, η "ΑΠΟΣΤΟΛΗ" με την πολύτιμη στήριξη των σούπερ μάρκετ Μασούτη, μέσα από το πρόγραμμα "Μαζί, όπου υπάρχει ανάγκη", βρίσκεται στο πλευρό αυτών των οικογενειών που αντιμετωπίζουν καθημερινές δυσκολίες διαβίωσης» δήλωσε ο κ. Δήμτσας.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., Γιάννης Μασούτης, ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο και τον κ. Δήμτσα, ανταπέδωσε τις ευχές και συνεχάρη την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» για το πολύτιμο έργο της.

Το πρόγραμμα «Μαζί, όπου υπάρχει ανάγκη» συνεχίζει αδιάκοπα τη δράση του τα τελευταία τέσσερα χρόνια με κύριο στόχο να ανακουφίσει όσες περισσότερες οικογένειες έχουν πραγματική ανάγκη σε όλη την Ελλάδα.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 16 Απριλίου 2020, 14:57