Αρνείται κάθε εμπλοκή του ο Γεωργιανός στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 18 Μαΐου 2021, 10:36
Αρνείται κάθε εμπλοκή του ο Γεωργιανός στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά

«Δεν έχω καμία ανάμειξη στη δολοφονία στα Γλυκά Νερά». Αυτό διατείνεται ο Γεωργιανός που συνελήφθη στα σύνορα του Έβρου καθώς προσπαθούσε να φύγει με πλαστά έγγραφα από την Ελλάδα. Ο συλληφθείς εξετάζεται για το εάν συμμετείχε στη ληστεία μετά φόνου της 20χρονης Καρολάιν, που διαπράχθηκε ενώ ήταν δίπλα στο μωρό της, μέσα στο σπίτι της, στα Γλυκά Νερά.

Ο 36χρονος, που μεταφέρθηκε τη Δευτέρα από τον Έβρο στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και ανακρίνεται από αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, αλλά και του Τμήματος Διαρρηκτών, υποστηρίζει συνεχώς, με αδιάφορο ύφος, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι δεν έχει ιδέα για την εισβολή των τριών κακοποιών και τη δολοφονία της κοπέλας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δεν υπάρχει, έως αυτή την ώρα τουλάχιστον, κάποιο στοιχείο που να τον εμπλέκει στη συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά η ανάκρισή του συνεχίζεται. Τον 36χρονο πρόκειται να δει από κοντά στη ΓΑΔΑ και ο σύζυγος της 20χρονης, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν μοιάζει με τον δολοφόνο της.

 

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 18 Μαΐου 2021, 10:42