Τη συνομιλία που είχε ο 29χρονος με τον αδερφό του, πριν παραδοθεί για τη δολοφονία του πεθερού του στην Άρτα, αποκάλυψε ο δεύτερος στο δελτίο ειδήσεων του Star.

Όπως αποκαλύπτει, δεν κρυβόταν γιατί ήθελε να αποφύγει τη σύλληψη αλλά γιατί σκεφτόταν να αυτοκτονήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με πήρε στις έξι η ώρα τηλέφωνο. Μου είπε “αδερφέ, θέλω να παραδωθώ. Μετάνιωσα γι΄ αυτό που έκανα και θέλω να πάρεις την αστυνομία τηλέφωνο να έρθει να με συλλάβει”», είπε στον αδερφό του.

Ο ίδιος πήγε στο σημείο που βρισκόταν ο 29χρονος πριν την αστυνομία, όπου ο δράστης του είπε ξανά ότι είχε μετανιώσει και πως δεν κρυβόταν από την αστυνομία, αλλά γιατί σκεφτόταν να βάλει τέλος στη ζωή του.

«Μετά το σκέφτηκε καλό και ήθελε να συνεργαστεί με τη δικαιοσύνη. Καταστραφήκαμε και εμείς αυτοί. Είχαμε καλές σχέσεις με τον κόσμο, είχαμε ένα παιδάκι…», είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο δράστης δηλώνει ότι δεν πυροβόλησε την πρώην συζυγό του. Ό,τι συνέβη, συνέβη κατόπιν ενεργειών δυστυχώς που θόλωσαν το μυαλό του, σε κλάσματα δευτερολέπτου. Δεν είχε σκοπό να πυροβολήσει  την πρώην συζύγο του ούτε όμως και το θύμα», είπε ο δικηγόρος του 29χρονου, Ιωάννης Νεραντζάς.

Υπενθυμίζεται πως τα πρώτα λόγια του δράστη στους αστυνομικούς ήταν πως μετάνιωσε και ζητά συγγνώμη.

Το όπλο του, πάντως, δεν έχει βρεθεί, καθώς το πέταξε κάπου στα βουνά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης