Απευθυνόμενος στο γνωστό μοντέλο, Βικτώρια Καρύδα, ο δεύτερος κατηγορούμενος για την εν ψυχρώ δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μάκρη, προσπάθησε να κλονίσει την κατηγορία σε βάρος του, εκφράζοντας τη βεβαιότητά του ότι το δικαστήριο θα αθωώσει και τον ίδιο αλλά και τον αδερφό του. 

«Πιστεύω ότι θα αθωωθούμε» τόνισε κατά τη διάρκεια της απολογίας του ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας ο δεύτερος κατηγορούμενος για το στυγερό έγκλημα. Κοιτώντας δε τη χήρα του άτυχου επιχειρηματία, αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με το έγκλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο διάλογος με τη Βικτώρια Καρύδα:

«Λυπάμαι για την απώλεια σας, δεν τον γνωρίζαμε, δεν είχαμε καμία δουλειά μαζί του, δεν γνωρίζαμε κανέναν που γνώριζε. Ξέρω ότι είστε αναστατωμένη, αλλά δεν έχω τίποτα εναντίον σας και ελπίζω η αστυνομία να βρει τον πραγματικό δολοφόνο» είπε στη Βικτώρια Καρύδα ο 36χρονος κατηγορούμενος και συνεχίζοντας την απολογία του συμπλήρωσε:

«Πιστεύω ότι θα αθωωθούμε κι εγώ και ο αδελφός μου. Μας κατηγορούν ότι σκοτώσαμε έναν άνθρωπο που δε γνωρίζαμε, ούτε αυτόν, ούτε την οικογένειά του. Εγώ κι ο αδελφός μου δεν είμαστε ικανοί να κάνουμε ένα τέτοιο έγκλημα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε, όπως και ο αδελφός του στη χθεσινή του απολογία, ότι βρέθηκαν στην Ελλάδα τον Οκτώβριο του 2018 προκειμένου να εξετάσουν το ενδεχόμενο να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά.

Αναφερόμενος δε στη μοιραία ημέρα και ώρα, είπε πως βρισκόταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, άρρωστος, μαζί με μία παιδική του φίλη, η οποία άλλωστε καταθέτοντας για πρώτη φορά μετά από 17 μήνες επιβεβαίωσε το άλλοθί του. 

Η δίκη θα συνεχιστεί την ερχόμενη Τρίτη, οπότε και ο εισαγγελέας της έδρας θα αγορεύσει επί της ενοχής ή όχι των κατηγορουμένων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης