Αιματηρό συμβάν με θύμα έναν 34χρονο αλβανικής καταγωγής σημειώθηκε σήμερα (20/2) τα ξημερώματα έξω από νυχτερινό κέντρο της Μυκόνου αφήνοντας σοκαρισμένη την τοπική κοινότητα. Ο δράστης, Έλληνας 35 ετών, φέρεται να είναι γνωστός επιχειρηματίας της Μυκόνου που δραστηριοποιείται στον τουριστικό κλάδο και είναι μάλιστα συγγενής εκλεγμένης στο δήμο Μυκόνου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 34χρονος και ο 35χρονος Έλληνας, που διασκέδαζαν σε διαφορετικές παρέες στο συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο με strip show στη περιοχή Σκυλάμπελα, διαπληκτίστηκαν άγρια. Η αφορμή φαίνεται να ήταν τα μάτια μίας γυναίκας που βρισκόταν πίσω από τη μπάρα. Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για γυναίκα που ήταν στην παρέα του 35χρονου, λέγοντας ότι την ενοχλούσε έντονα. Οι δύο άντρες εκτιμούν οι Αρχές πως βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ουσιών όταν συνέβη αυτό. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο διαπληκτισμός συνεχίστηκε λίγο πριν τις 6 και μισή έξω από το κατάστημα με παρουσία έξι – εφτά θαμώνων, ενώ στη συνέχεια ο 35χρονος «θολωμένος» πήγε στο σπίτι του, πήρε μια κυνηγετική καραμπίνα και επέστρεψε στο μπαρ.

Όταν επέστρεψε, εκτέλεσε στην κυριολεξία τον 34χρονο με μια καραμπίνα, πυροβολώντας τον -σύμφωνα με πληροφορίες- στο κεφάλι, την ώρα που εκείνος βρισκόταν έξω από το γνωστό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης. Το θύμα, που έπεσε στο έδαφος, μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, όμως ήταν ήδη αργά. Αμέσως μετά ο δράστης τράπηκε σε φυγή, αλλά σήμερα το πρωί παραδόθηκε στις Αρχές. Ο 35χρονος πρόκειται να οδηγηθεί εντός της ημέρας στον εισαγγελέα, στη Σύρο.

Το θύμα της δολοφονίας στη Μύκονο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δράστης του άγριου εγκλήματος:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης