Ανέπνευσε η χώρα! Η Δικαιοσύνη στην υπόθεση Λιγνάδη έκανε τη δουλειά της. Δεν άκουσε το «κοινό περί δικαίου αίσθημα» όπως βιάστηκαν να πουν κάποιοι. Άκουσε τις φωνές των Ελλήνων πολιτών και κυρίως των ανθρώπων του καλλιτεχνικού κόσμου οι οποίοι ΞΕΡΟΥΝ. Δεν επηρεάστηκε από δημοσιεύματα και πάσης φύσεως εκδηλώσεις. Άκουσε τη φωνή της συνείδησής της.

Ο αρμόδιος Εισαγγελέας που ανέλαβε την υπόθεση, τη μελέτησε με προσοχή, διάβασε τα πρακτικά της δίκης και αποφάνθηκε πως το δικαστήριο αποφάνθηκε ΛΑΘΟΣ. Έγραψε αιτιολογημένη (πολλές σελίδες) έφεση και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι πρέπει να ξαναδικαστεί ο Λιγνάδης. Δεν προκαταλαμβάνουμε την κρίση του Εφετείου. Αλλά πρέπει ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΚΑΣΤΕΙ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι έγινε στη Θεσσαλονίκη στην υπόθεση της Γεωργίας; Υπεβλήθη αίτημα στον Εισαγγελέα Εφετών για να ασκηθεί έφεση. Η υπόθεση χρεώθηκε «δεόντως». Με μισή σελίδα αιτιολογία του τύπου «δεν προέκυψαν αποδεικτικά στοιχεία κλπ» και χωρίς να γίνει μία μικρή έστω αναφορά σε κάποια συγκεκριμένα στοιχεία, η αίτηση για να ασκηθεί έφεση ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ. Άλλη δικαιοσύνη εκεί. Δικαιοσύνη 3Ε!

Ήρθε η ώρα σας κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Ήρθε η ώρα σας κ. Ντογιάκο! Επειδή ξέρετε από αδικίες τις οποίες προσωπικώς έχετε βιώσει, πρέπει να αποκαταστήσετε αυτή την αδικία. Πρέπει να πράξετε το καθήκον σας και να ζητήσετε την ΑΝΑΙΡΕΣΗ του απαράδεκτου αυτού δικαστικού βουλεύματος που έβαλε την υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα στο αρχείο.

Δεν υπάρχουν δύο Δικαιοσύνες κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. ΜΙΑ είναι η Δικαιοσύνη.
Και αυτή τη Δικαιοσύνη δώσατε όρκο να υπηρετείτε.
Τηρείστε τον όρκο σας, όπως πάντα κάνετε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης