Αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες κακοποίησης ενός ηλικιωμένου ζευγαριού από τον ίδιο τους τον γιο με αιτία τις οικονομικές διαφορές μεταξύ τους.

Βίντεο που δημοσίευσε η εκπομπή «LiveNews» στο Mega αποτυπώνει τον καθημερινό «γολγοθά» που βιώνει το ζευγάρι. Στο βίντεο o 50χρονος φαίνεται καθαρά να απειλεί, να βρίζει και να χτυπά τους γονείς του, ηλικίας κοντά στα 80 έτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αιτία της συγκεκριμένης κακοποίησης είναι τα κοινόχρηστα της πολυκατοικίας, με τον 50χρονο να ζητάει λεφτά, απειλώντας τον 80χρονο πατέρα του, ο οποίος μάλιστα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και ξυλοκοπόντας την μητέρα του. 

Σημειώνεται πως δύο ημέρες νωρίτερα, το ηλικιωμένο ζευγάρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ μετά από ξυλοδαρμό που υπέστη από τη νύφη τους, ενώ στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως ο γιος των ηλικιωμένων τούς έχει πάρει το ψυγείο για να μην τρώνε, τους έχει πάρει τα τηλέφωνα για να μην επικοινωνούν και τους έχει σπάσει την πόρτα για να μπορεί να πηγαινοέρχεται. Το βίντεο έχει τραβήξει η εν διαστάσει σύζυγος του 50χρονου.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης