Video – Φωτογραφίες: Χάρης Γκίκας

Σε θρίλερ για γερά νεύρα φαίνεται πως εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης ενός 52χρονου από τα Πετράλωνα. Με τις Αρχές να ερευνούν το ενδεχόμενο της δολοφονίας του από τον ίδιο τον βαφτισιμιό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικότερα, ο 21χρονος, φερόμενος ως δράστης, δήλωσε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε τον νονό του και στη συνέχεια πέταξε το πτώμα σε κάδο απορριμμάτων.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η υπόθεση έγινε γνωστή όταν φίλοι του 52χρονου ανησύχησαν επειδή είχαν ημέρες να επικοινωνήσουν μαζί του και τον αναζήτησαν.

Όταν οι αστυνομικοί έφθασαν στην οδό Πανδώρου 9, όπου διέμενε ο 52χρονος μαζί με τον 21χρονο βαφτισιμιό του και άκουσαν εμβρόντητοι τον νεαρό, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και σύμφωνα με πληροφορίες οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να έχει διακόψει τη φαρμακευτική του αγωγή, να τους λέει ότι αυτός σκότωσε τον νονό του και πέταξε το πτώμα του στα σκουπίδια, αφού πρώτα το τεμάχισε.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε κατ’ οίκον έρευνα, όπου εντόπισαν κηλίδες αίματος. Παράλληλα διεξάγουν εκτεταμένες έρευνες στην περιοχή, αλλά και σε κάδους απορριμμάτων προκειμένου να εντοπίσουν το πτώμα, με τις έρευνες, μέχρι στιγμής να παραμένουν άκαρπες.

Φωτογραφίες από την οικία του φερόμενου ως δράστη στα Πετράλωνα, όπου οι Αρχές διεξήγαγαν έρευνες:

Οι Αρχές δεν αποκλείουν η «ομολογία» του φερόμενου ως δράστη να είναι αληθινή, σε αυτήν την περίπτωση εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο το πτώμα του 52χρονου να βρίσκεται στη χωματερή, καθώς έχουν περάσει ήδη δύο 24ωρα από την εξαφάνισή του, μετά την αποκομιδή των σκουπιδιών από απορριμματοφόρα του Δήμου.

Αστυνομικοί κύκλοι, μιλώντας στο zougla.gr, ανέφεραν ότι το πρωί της Κυριακής κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. θα μεταβεί στη χωματερή, προκειμένου να προβεί σε έρευνες.

Πρόσωπο – κλειδί, για το εάν γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη είναι η μητέρα του φερόμενου ως δράστη, η οποία εξετάζεται από τις Αρχές.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης