Εξάρχεια: Συλλήψεις 11 ατόμων για επιθέσεις σε αστυνομικούς

Εξάρχεια: Συλλήψεις 11 ατόμων για επιθέσεις σε αστυνομικούς
Συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες χθες (15-6-2018) στην Πλατεία Εξαρχείων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης (Υ.Α.Τ.), ένδεκα (11) άτομα (επτά ημεδαποί και τέσσερις αλλοδαποί, εκ των οποίων τρεις ανήλικοι), κατηγορούμενοι για απόπειρα βαριάς σωματικής βλάβης, εμπρησμό, έκρηξη, εξύβριση, απειλή και παραβάσεις σχετικές με τις εκρηκτικές ύλες και του Νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, τα προαναφερόμενα άτομα νωρίτερα είχαν επιτεθεί στις Αστυνομικές Δυνάμεις που εκτελούσαν υπηρεσία στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, εκτοξεύοντας εναντίον τους πλήθος από μολότοφ, πέτρες, μπουκάλια και άλλα αντικείμενα.

Κατά τη διαφυγή τους, καταδιώχθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις της Υ.Α.Τ και προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη, εισήλθαν σε κατάστημα στην Πλατεία Εξαρχείων, απ' όπου και συνελήφθησαν.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε για κυρία ανάκριση την 18-6-2018, διατηρώντας την κράτησή τους.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 16 Ιουνίου 2018, 17:12