Στην εξιχνίαση δολοφονίας που είχε σημειωθεί στο κέντρο της Αθήνας το 2022, προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές.

Πιο συγκεκριμένα, τον Σεπτέμβριο του 2022, το θύμα είχε εντοπιστεί από αστυνομικό εκτός υπηρεσίας με χτυπήματα στο πρόσωπο, αιμόφυρτος, χωρίς, όμως, να φέρει τραύματα από αντικείμενο και χωρίς τις αισθήσεις του. Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», ενώ λίγο αργότερα η ΕΛ.ΑΣ. ενημερώθηκε πως εξέπνευσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έπειτα από πολύμηνη και συστηματική έρευνα ταυτοποιήθηκε ως δράστης της ανθρωποκτονίας ένας 29χρονος .

Ο δράστης μετά την δολοφονία πήγε σπίτι του, έφτιαξε βαλίτσες και πήγε να… μονάσει. Κρυβόταν σε Μονή στο Πόρτο Ράφτη. Όταν συνελήφθη από τις αρχές φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι «δεν ήξερα ότι τον σκότωσα. Μια μπουνιά του έδωσα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία 50χρονου ημεδαπού, που διαπράχθηκε το Σεπτέμβριο του 2022 στην Αθήνα.

Έπειτα από πολύμηνη και συστηματική έρευνα ανωτέρω Υπηρεσίας και κατόπιν συνδυαστικής αξιολόγησης αποδεικτικών μέσων και πληροφοριακών στοιχείων ταυτοποιήθηκε ως δράστης της ανθρωποκτονίας 29χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω ανευρέθη απογευματινές ώρες χθες (29-5-2023) στο Πόρτο Ράφτη, έπειτα από επισταμένες αναζητήσεις από επιχειρησιακή ομάδα αστυνομικών που συστήθηκε για τον εντοπισμό του δράστη και συνελήφθη κατόπιν σχετικού εντάλματος.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, πρωινές ώρες της 24ης Σεπτεμβρίου 2022, ανευρέθη ο 50χρονος, από διερχόμενο άτομο, πεσμένος στο οδόστρωμα αιμόφυρτος στην περιοχή της Αθήνας.

Ακολούθως, διακομίστηκε με σταθμό ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου απεβίωσε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης