Χειροπέδες σε έναν 20χρονο νεαρό από την Αλβανία πέρασαν οι αστυνομικοί για τη δολοφονία του ξενοδόχου στη Σαντορίνη που βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στην επιχείρησή του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αιτία του φονικού φέρεται να ήταν οικονομικές διαφορές της τάξεως των 200 ευρώ (!), με τον φερόμενο ως δράστη να δέρνει μέχρι θανάτου το θύμα και στη συνέχεια να το περιλούζει με βότκα και να του βάζει φωτιά για να καλύψει τα ίχνη του. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O συλληφθείς, ο οποίος βρισκόταν παράνομα στη χώρα, παραμένει στο Αστυνομικό Τμήμα Θήρας και στη συνέχεια θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. 

Υπενθυμίζεται πως ο ξενοδόχος βρέθηκε την Παρασκευή το πρωί νεκρός στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου του στην Οία της Σαντορίνης. Η σορός του ήταν απανθρακωμένη, ενώ είχε ξεσπάσει φωτιά στον χώρο της ρεσεψιόν.

Το γεγονός ότι η φωτιά ήταν περιορισμένη, καθώς και το ότι εντοπίστηκαν κάποιες κηλίδες αίματος οδήγησαν τις Αρχές στη διαπίστωση ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και όχι για ατύχημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την ανάκριση ο δράστης φέρεται να παραδέχθηκε ότι έφθασε στο έγκλημα για 200 ευρώ, τα οποία όπως είπε, ήταν τα μεροκάματα από την εργασία του στο ξενοδοχείο, τα οποία του χρωστούσε ο ιδιοκτήτης.

Ο δράστης ισχυρίστηκε ότι πήγε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στο ξενοδοχείο για να ζητήσει τα χρήματα ωστόσο, όπως φέρεται να είπε, ο ξενοδόχος τον έβρισε και του επιτέθηκε χτυπώντας τον με ένα μπουκάλι σαμπάνια. Στη συνέχεια ήρθαν στα χέρια και ο 20χρονος τον έσπρωξε με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί θανάσιμα στο κεφάλι.

«Θόλωσε το μυαλό μου», είπε ο 20χρονος, που σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είναι σε κατάσταση σοκ και δεν έχει σταματήσει να κλαίει.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, αφού κατάλαβε ότι ο ιδιοκτήτης ήταν νεκρός, τον έσυρε σε δωμάτιο δίπλα στην ρεσεψιόν, όπου του έριξε ένα μπουκάλι βότκα και του έβαλε φωτιά, για να σκηνοθετήσει ατύχημα.

«Τσακωθήκαμε. Πρώτα στα λόγια και μετά με τα χέρια. Με έριξε κάτω στο πάτωμα. Τότε θόλωσα. Πήρα ένα λοστό και άρχισα να τον χτυπάω. Όταν κατάλαβα ότι είναι νεκρός, τότε πήρα κάποια ποτά που βρήκα στο χώρο και του έβαλα φωτιά».

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο νεαρός δράστης εντοπίστηκε από τις κάμερες που είναι στην περιοχή του ξενοδοχείου στην Οία, όπου έγινε το έγκλημα.

Οι αστυνομικοί εξετάζοντας το υλικό από τις κάμερες είδαν τον νεαρό να κινείται στην περιοχή το επίμαχο χρονικό διάστημα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης