«Άγιο» είχαν τόσο οι κάτοικοι στην Πρώτη Σερρών όσο και ο 19χρονος χειριστής του μονοκινητήριου αεροσκάφους που κατέπεσε στην πρόσοψη οικείας, στην πλατεία του χωριού, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του νεαρού.

Το ατύχημα συνέβη, σήμερα το πρωί, όταν -σύμφωνα με πληροφορίες- ο χειριστής του μονοκινητήριου εκπαιδευτικού αεροσκάφους, που πετούσε για αρκετή ώρα, αρκετά χαμηλά γύρω από το χωριό, χτύπησε με το φτερό του ένα ψηλό δέντρο, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να ακολουθήσει η πτώση. Ο 19χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Σερρών, ενώ ευτυχώς δεν υπήρξαν άλλοι τραυματίες καθώς εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχε πολύς κόσμος στην πλατεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δήμαρχος Αμφίπολης Στέργιος Φραστανλής, μιλώντας στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, εξέφρασε τη χαρά του που ο 19χρονος είναι καλά στην υγεία του και φέρει μόνο κάποια ελαφριά τραύματα, όπως και ότι δεν υπήρξαν θύματα. Ανέφερε, δε, ότι ο νεαρός χειριστής του μονοκινητήριου αεροσκάφους είναι από την Πρώτη Σερρών και δεν υπάρχει καμιά πρόθεση από την πλευρά του δήμου να αναζητήσουν ευθύνες. Αντίθετα, όπως είπε, θα του παρασχεθεί κάθε δυνατή βοήθεια εφόσον κριθεί απαραίτητο.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Diktyo TV, serraikanea.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης