Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά την απολογία τους το απόγευμα της Τρίτης οι τρεις νεαροί από τον Μυλοπόταμο, που ενεπλάκησαν στην αιματηρή συμπλοκή τα ξημερώματα της Κυριακής, έξω από γνωστό μπαρ στο κέντρο του Ρεθύμνου.

Πρόκειται για τον αδερφό και τους δύο εξαδέλφους του 27χρονου που δέχθηκε σφαίρα από τον εκτός υπηρεσίας αστυνομικό. Οι δύο από αυτούς κατηγορούνται για συμμετοχή στη συμπλοκή και οπλοφορία –μαχαίρια- και ο τρίτος μόνο για συμμετοχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νωρίτερα, είχε καταθέσει ο 55χρονος πατέρας του αστυνομικού,  ο οποίος εργάζεται στο μπαρ και αντιμετωπίζει επίσης την κατηγορία εμπλοκής στο επεισόδιο,  ο οποίος κατ’ επανάληψη αρνήθηκε την κατηγορία, για να αφεθεί στη συνέχεια ελεύθερος, χωρίς περιοριστικούς όρους.

Την Τρίτη εξάλλου το πρωί πήραν εξιτήριο από το Νοσοκομείο Ρεθύμνου και το Ναυτικό Νοσοκομείο Χανίων αντίστοιχα, οι δύο «πρωταγωνιστές» της αιματηρής συμπλοκής, ο 27χρονος που δέχθηκε μια σφαίρα στην κοιλιακή χώρα και ο αστυνομικός ο οποίος τον πυροβόλησε αφού δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι.

Και οι δύο –που αντιμετωπίζουν την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση– αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα (Τετάρτη) στις 12 το μεσημέρι στο Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου, προκειμένου να απολογηθούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΕΡΤ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης