Αφέθηκε ελεύθερος ο οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε την 12χρονη στην Καλλιθέα έπειτα από την απολογία του στον ανακριτή στον οποίο οδηγήθηκε με κατηγορίες για το κακούργημα της επικίνδυνης οδήγησης από την οποία προκλήθηκε ο θάνατος του κοριτσιού, αλλά και για το πλημμέλημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

Στον 32χρονο επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι σύμφωνα με τους οποίους θα πρέπει να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα δύο φορές το μήνα ενώ του αφαιρέθηκε η άδεια να οδηγήσει ξανά αυτοκίνητο ή μηχανή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κατηγορούμενος κατά την απολογία του φέρεται να δήλωσε πως βρίσκεται σε σοκ και δεν μπορεί να αντιληφθεί αυτό που συνέβη ενώ αρνήθηκε ότι οδηγούσε επικίνδυνα, αλλά και να υποστηρίζει πως το όχημα δεν του ανήκει και δεν γνώριζε ότι δεν είχε περάσει ΚΤΕΟ.

Υπενθυμίζουμε ότι το τραγικό περιστατικό έγινε στις δυο και μισή το μεσημέρι της Δευτέρας 8 Μαΐου στη συμβολή της λεωφόρου Θησέως με την οδό Σπάρτης. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε το παιδί στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Οι γιατροί έκαναν ότι μπορούσαν για να κρατήσουν στη ζωή την 13χρονη χωρίς όμως αποτέλεσμα καθώς λίγο αργότερα διαπίστωσαν το θάνατο της. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης