Ρεπορτάζ: Κώστας Μιλόβας

Παραδόθηκε ο Αλβανός μποξέρ Migen Pepa στο Αστυνομικό Τμήμα Ελευσίνας ο οποίος επτά ημέρες πριν έστειλε στην εντατική τον 36χρονο Θάνο Αδάμ μετά από καυγά. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Migen Pepa συνοδευόμενος από τη δικηγόρο του προσήλθε στο αστυνομικό τμήμα προκειμένου να καταθέσει για το συμβάν. Εντύπωση προκαλεί η ομολογία του δράστη ότι επί 7 ημέρες η Ελληνική Αστυνομία δεν τον αναζήτησε ακόμα και κατά την διάρκεια της αυτόφωρης διαδικασίας με τον ίδιο να κυκλοφορεί ανενόχλητος στην Ελευσίνα. 

Όπως ήδη έχει γράψει η ηλεκτρονική μας εφημερίδα zougla.gr όλα έγιναν το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής. Ο Θάνος είχε βγει έξω και γυρνώντας να πάρει το αμάξι του, διαπληκτίστηκε με δύο – πιθανότατα – άτομα που ήταν σε όχημα, το οποίο μπήκε παράνομα σε μονόδρομο. Τότε σύμφωνα με τον αδερφό του θύματος ο Θάνος διαπληκτίστηκε με κάποιους που πήγαιναν ανάποδα επί της οδού Περσεφόνης με αποτέλεσμα να δεχθεί χτυπήματα είτε από βαρύ αντικείμενο ή είναι χτυπήματα επαγγελματικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το zougla.gr στο πλαίσιο αναζήτησης του δράστη είχε πρώτο αναρτήσει σχετικό δημοσίευμα.

Ξυλοδαρμός στην Ελευσίνα: Αυτός είναι ο δράστης που χτύπησε τον Θάνο Αδάμ

Με αφορμή το περιστατικό και την αύξηση της εγκληματικότητας στην περιοχή τον τελευταίο καιρό επανέρχεται στην επιφάνεια για ακόμα μία φορά το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τόσο το Τμήμα Ασφαλείας όσο και το Αστυνομικό Τμήμα Ελευσίνας από την έλλειψη αστυνομικών. 

Θυμίζω ότι η Ελευσίνα είναι πολιτιστική πρωτεύουσα Ευρώπης και ενώ θα έπρεπε το πρώτο μέλημα του δημάρχου Ελευσίνας Αρ. Οικονόμου να διεκδικήσει την ενδυνάμωση των αστυνομικών τμημάτων της πόλης αντιθέτως καμία ουσιαστική ενέργεια δεν έχει πραγματοποιηθεί γι’ αυτό άλλωστε και το Τμήμα Ασφαλείας Ελευσίνας λειτουργεί με 4 μόνο αστυνομικούς.

Δυστυχώς οι δημότες Ελευσίνας ζουν με τον τρόμο και το φόβο καθημερινά ειδικά στα κεντρικά σημεία της πόλης όπως και εντός του παράκτιου μετώπου όπου η εγκληματικότητα καλπάζει με τα κυκλώματα να δρουν ανενόχλητα.

Διακίνηση ναρκωτικών, κλοπές, ξυλοδαρμοί, εκβιασμοί συνθέτουν το παζλ παραβατικότητας εντός της πολιτιστικής πρωτεύουσας. Το zougla.gr έχει αναδείξει κατά καιρούς το πρόβλημα μέσω δημοσιευμάτων τα οποία μάλιστα προκάλεσαν την αυτεπάγγελτη επέμβαση των Εισαγγελικών αρχών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης