Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε το πρωί της Τρίτης, τους κατοίκους του Ηρακλείου. Όσοι περνούσαν από το φρούριο Κούλε στο λιμάνι Ηρακλείου είδαν ένα εντυπωσιακό χορευτικό στον αέρα. Πρόκειται βεβαίως για τη γνωστή aerial performer Κατερίνα Σολδάτου!

Το εντυπωσιακό χορευτικό στον αέρα με φόντο τον Κούλε είναι για φιλανθρωπικό σκοπό. Η Κατερίνα Σολδάτου είναι γνωστή περφόρμερ ακραίου εναέριου χορού γνωστή για τις περιβαλλοντικές δράσεις της και όχι μόνο, και τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στο νησί της Κρήτης μαζί με την ομάδα της «Greece has soul» για να υποστηρίξει την οργάνωση «Μαζί νικάμε τον Καρκίνο» γιατί όπως η ίδια λέει “μαζί μπορούμε να κινήσουμε γη και ουρανό”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε σε βίντεο το μήνυμά της Κατερίνας Σολδάτου:

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κινητοποίηση έχει σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα, προκειμένου να αγοραστεί και να προσφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου Σύστημα (Μηχάνημα) Βραχυθεραπείας Υψηλού Ρυθμού Δόσης (HDR), το οποίο είναι απαραίτητο για την θεραπεία διαφόρων μορφών καρκίνων όπως: βρόγχων, οισοφάγου, ρινοφάρυγγα, κεφαλής λαιμού και εγκεφάλου, κόλπου, ενδομητρίου, τραχήλου μήτρας, μαστού, προστάτη καθώς και άλλων μερών του σώματος.

Ειδικότερα, στους σκοπούς της εταιρείας εντάσσεται:

• Η οργάνωση λαχειοφόρων αγορών, καλλιτεχνικών και αθλητικών εκδηλώσεων και η πώληση ειδών και αξεσουάρ ένδυσης, τα έσοδα από τις οποίες θα διατίθενται για την αγορά του μηχανήματος.
• Η οργάνωση διαλέξεων, ομιλιών, συγκεντρώσεων και η έκδοση ενημερωτικών εντύπων με σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών και ανάπτυξη της αλληλεγγύης στα θέματα που σχετίζονται με την αντιμετώπιση του καρκίνου.
• Κάθε συναφής δραστηριότητα που δεν αντίκειται στους παραπάνω σκοπούς.
Για την επίτευξη των σκοπών αυτών μπορούμε :
Να συνεργαζόμαστε με φορείς του Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα , με την Γενική Γραμματεία της Περιφέρειας Κρήτης , την Τοπική Αυτοδιοίκηση και κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο με σκοπούς παρεμφερείς προς τους δικούς της.

Η Kατερίνα Σολδάτου ανέφερε:

Όταν η Χρυσή Πάγκαλου επικοινώνησε μαζί μου, με άγγιξε η ευγένεια, η άμεση προσέγγιση και ο κύριος στόχος της! Εξήγησε τη σημασία του αγώνα και ζήτησε την υποστήριξή μου. Το έργο έχει ως στόχο την αύξηση των χρημάτων με σκοπό την αγορά και την προσφορά στο Πανεπιστήμιο Ηρακλείου ένα σύστημα υψηλής ταχύτητας (μηχανή), το οποίο είναι απαραίτητο για την αντιμετώπιση διαφορετικών καρκίνου. Ποτέ δεν θα μπορούσα να αρνηθώ να βοηθήσω και να δώσω τα δυνατά μου για να μεγαλώσω την ευαισθητοποίηση και να αγκαλιάσω μια τέτοια προσπάθεια».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης