Δύο τουρίστες από το Μαυροβούνιο εντοπίστηκαν νεκροί σε αυτοκίνητο στη περιοχή του Χαλικούνα.

Η Αστυνομία διεξάγει ήδη έρευνα για την υπόθεση στην ευρύτερη περιοχή στο Κανούλι Χαλικούνα, ενώ επί τόπου βρέθηκε και ο ιατροδικαστής Ι. Αιβατίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντοπίστηκαν σε χώρο στάθμευσης ενοικιαζόμενου καταλύματος στο οποίο διέμεναν. Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει την περίπτωση ανθρωποκτονίας χωρίς να αποκλείεται να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Τα δύο θύματα φέρεται να έχουν θανατηφόρα τραύματα από πυροβόλο όπλο.

Στο σημείο έχουν βρεθεί πολλοί κάλυκες, ενώ η εγκληματολογική έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. είναι σε εξέλιξη. 

Σύμφωνα με κύκλους της ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για νέο χτύπημα της «μαφίας του Μαυροβουνίου», μετά το αρχικό χτύπημα με τη δολοφονία δύο ανδρών σε ταβέρνα στη Βάρη, πριν μερικούς μήνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα θύματα στο έγκλημα της Κέρκυρας είναι δύο Μαυροβούνιοι, οι οποίοι εκτελέστηκαν εν ψυχρώ μέσα στο αυτοκίνητό τους, έξω από βίλα που νοίκιαζαν στο Χαλικούνα της Νότιας Κέρκυρας, νωρίς το βράδυ της Πέμπτης.

Τα δύο θύματα είχαν έρθει πριν από έναν μήνα στην Κέρκυρα και τρίτο πρόσωπο είχε νοικιάσει για λογαριασμό τους τη βίλα στο νησί.

Κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής βρίσκεται ήδη στην Κέρκυρα για να ερευνήσει τη δολοφονία, ενώ αναμένεται και η απάντηση στο σχετικό αίτημα στην Ιντερπόλ για το αν εκκρεμεί σε βάρος τους διεθνές ένταλμα σύλληψης.

 

Πηγές: kerkyrasimera.gr, corfutvnews.gr,corfupress.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης