Ανθρώπινος σκελετός εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης στην Αλόννησο και συγκεκριμένα στη θέση Κάμπος – Βότση.

Στο σημείο βρέθηκε κλιμάκιο ανδρών της Αστυνομίας από το τμήμα της Αλοννήσου, προκειμένου να προχωρήσει στην εξέταση του σκελετού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, συνεργείο οικοδομικών εργασιών, προσπάθησε να σκάψει σε σημείο οικοδομής, προκειμένου να δημιουργήσει αποχέτευση και βρέθηκε μπροστά στη δυσάρεστη εικόνα του ανθρώπινου σκελετού. Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία, ενώ σύμφωνα τα οστά θα σταλούν για εξέταση και ταυτοποίηση DNA.

Παράλληλα, θα γίνει έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί σε ποιο πρόσωπο μπορεί να ανήκει ο σκελετός, ενώ θα διερευνηθούν οι περιπτώσεις των όποιων εξαφανίσεων στο νησί, που οι πλέον πρόσφατες ήταν του Γιώργου Καραμιχαηλίδη και ενός 54χρονου απ΄το Ηράκλειο της Κρήτης, τον Σεπτέμβριο του 2013 που έκανε διακοπές στη Στενή Βάλα.

Πού επικεντρώνονται οι έρευνες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι έρευνες επικεντρώνονται περισσότερο στον 54χρονο Κρητικό που εξαφανίστηκε το 2013 στο νησί και λιγότερο στον Γιώργο Καραμηχαϊλίδη που εξαφανίστηκε το 2016. Ο 54χρονος εξαφανίστηκε από φιλικό σπίτι, στο οποίο φιλοξενούνταν τον Σεπτέμβριο του 2013, στην περιοχή Στενή Βάλα. Η απουσία του προκάλεσε ανησυχία στους φίλους του, που δήλωσαν την εξαφάνισή του στην Αστυνομία, ενώ τότε φέρεται να υπήρξε μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία ο 54χρονος εθεάθη σε αγροτική περιοχή κοντά στη «Στενή Βάλα» Αλοννήσου. Η περιοχή ερευνήθηκε τότε εξονυχιστικά από εδάφους και από αέρα, όμως δεν εντοπίστηκε ίχνος του εξαφανισμένου.

Πηγή: magnesianews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης