Επίθεση από άγνωστα άτομα, μετανάστες,  τα οποία βρίσκονταν δίπλα στους πάγκους των μικροπωλητών στην ΑΣΟΕΕ δέχθηκε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη, Ανδρέας Κωνσταντάτος, αλλά και ένα άτομο ΑμΕΑ με το οποίο βρίσκονταν μαζί.

Όπως ανέφερε ο κος Κωνσταντάτος στο zougla.gr, o ίδιος μαζί με άλλα τρία άτομα, εκ των οποίων το ένα ΑμΕΑ, βρίσκονταν στην ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Βικτωρίας προκειμένου να καταγράψουν τα προβλήματα προσβασιμότητας των ατόμων με ειδικές ανάγκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάποια στιγμή κινούμενοι μπροστά από την ΑΣΟΕΕ,  άγνωστα άτομα τα οποία βρίσκονταν μαζί με τους μικροπωλητές, άρχισαν να δυσανασχετούν λόγω του ότι ο ένας γνωστός του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου είχε πάνω του φωτογραφική μηχανή.

Σαν να μην έφτανε αυτό, άρχισαν να τους σπρώχνουν και να τους απειλούν. Μάλιστα δεν δίστασαν ακόμα και να επιτεθούν στο άτομο με τα κινητικά προβλήματα, προσπαθώντας να το ρίξουν κάτω. Ο κος Κωνσταντάτος μαζί με  το άτομο με τα κινητικά προβλήματα και τους υπόλοιπους, κατάφεραν τελικά και γλύτωσαν, αφού κινήθηκαν γρήγορα και απομακρύνθηκαν από την περιοχή.

«Αν είναι δυνατόν μέρα μεσημέρι να μην μπορείς να περπατήσεις μπροστά από την ΑΣΟΕΕ», αναφέρει σε σχόλιό του για το περιστατικό ο κος Κωνσταντάτος. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης