Διαμελισμένα πτώματα συνάντησαν τα σωστικά συνεργεία στην Κομοτηνή, πάνω και γύρω από τις σιδηροδρομικές γραμμές στο ύψος του Φύλακα Ροδόπης, λίγο πριν από τη διασταύρωση της Βέννας του Δήμου Μαρώνειας Σαπών. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, παράτυποι μετανάστες φέρεται να αποκοιμήθηκαν πάνω στις γραμμές του τρένου με αποτέλεσμα να μην γίνουν αντιληπτοί και η αμαξοστοιχία να τους διαμελίσει. Άλλη εκδοχή αναφέρει πως προσπάθησαν να περάσουν βράδυ της γραμμές αλλά δεν αντιλήφθηκαν το τρένο. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα άτομα παρασύρθηκαν χθες το βράδυ από την αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Αλεξανδρούπολη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα ανθρώπινα μέλη έγιναν αντιληπτά από επιβάτες του τρένου σήμερα το πρωί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα ο τοπικός τύπος αναφέρει πως ακόμα παραμένει άγνωστος ο ακριβής αριθμός των θυμάτων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα xronos.gr,η οποία δημοσιεύει και φωτογραφίες, στο σημείο  βρίσκονται αστυνομικοί, πυροσβέστες και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, προκειμένου να προχωρήσουν στο μακάβριο έργο της περισυλλογής των διαμελισμένων πτωμάτων. 

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κομοτηνής.

Στο σημείο βρέθηκε και ο δήμαρχος Μαρώνειας Σαπών Γιάννης Σταυρίδης και ενημερώθηκε για το συμβάν. Η εφημερίδα xanthinews αναφέρει πως οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 3 με 4 νεκρούς  μετανάστες νεαρής ηλικίας.

Δείτε το παρακάτω βίντεο που δημοσίευσε η εφημερίδα xronos.gr. Προσοχή ακολουθούν σκληρές εικόνες:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης