Μεγάλη είναι η κινητοποίηση της αστυνομίας στην περιοχή Κουμπέ Χανίων, όπου μια γυναίκα απειλεί να πέσει από το μπαλκόνι του σπιτιού της που βρίσκεται στον 3ο όροφο.

Η γυναίκα προς το παρόν παραμένει κλειδωμένη μέσα στο σπίτι, ενώ μαζί της είναι και η 14χρονη κόρη της, η οποία ενημέρωσε τον πατέρα της και αυτός στη συνέχεια τις αρχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σημείο, σύμφωνα με το zarpanews.gr, έχουν σπεύσει δυνάμεις της αστυνομίας και αυτή τη στιγμή υπάρχει ειδικός ψυχολόγος που βρίσκεται εντός του κτιρίου και διαπραγματεύεται με τη 44χρονη γυναίκα.

Στο σημείο έσπευσε και η πυροσβεστική με τρία οχήματα, καθώς και ένα ειδικό στρώμα σε περίπτωση που πηδήξει από το μπαλκόνι της.

Η δυσκολία έγκειται στο ότι το σπίτι έχει πρόσβαση σε τρία μπαλκόνια, καθιστώντας τη διάσωσή της πιο δύσκολη. Η γυναίκα έχει πρόσβαση σε δύο από τα τρία μπαλκόνια, καθώς το τρίτο είναι στον χώρο που βρίσκεται η κόρη της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντίστοιχο περιστατικό είχε συμβεί και πριν τρία χρόνια, όταν η ίδια γυναίκα είχε απειλήσει να πέσει από το μπαλκόνι του σπιτιού της.

Πηγή: zarpanews.gr,flashnews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης