Μπορεί όντως η περιπέτεια των δύο νεαρών που χάθηκαν με μια βάρκα στην περιοχή της Χερσονήσου να είχε αίσιο τέλος, μετά την επιχείρηση αναζήτησης τους από τις αρχές, ωστόσο, τώρα βρέθηκαν κατηγορούμενοι, καθώς όπως προέκυψε, είχαν κλέψει τη βάρκα και μάλιστα μόνοι τους… “ενημέρωσαν” τις αρχές ότι ταξιδεύουν για τη Ντία!

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χθες το βράδυ, οι δύο νεαροί, 23 ετών, ο ένας από τη Σλοβενία και ο άλλος από την Ελλάδα, αποφάσισαν να κλέψουν τη βάρκα και να πάνε μια βόλτα… Ο ένας εργάζεται σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα της Χερσονήσου  και ο άλλος σε επιχείρηση με σκάφη και είδη θαλάσσης.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης με τα σκάφη μετέβη στο Α.Τ Χερσονήσου και κατήγγειλε την κλοπή κάνοντας μήνυση κατά αγνώστων, χωρίς να έχει προφανώς ιδέα για το τι είχε συμβεί…

Στην πορεία της βραδιάς, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο νεαροί ανέβασαν … story στο instagram λέγοντας “Κλέψαμε μια βάρκα” και με ένα … βελάκι έδειξαν ότι κατευθύνονται στη Ντία!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το story είδαν αρκετοί χρήστες του instagram ενώ οι αρχές ειδοποιήθηκαν και στήθηκε μεγάλη επιχείρηση καθώς οι δύο νεαροί αδυνατούσαν να επιστρέψουν αφού έχασαν τον προσανατολισμό τους.

Ευτυχώς εντοπίστηκαν σώοι, όμως, μετά την αίσια έκβαση της περιπέτειάς τους, θα κληθούν να βρεθούν ενώπιον των αρχών.

Σε ανακοίνωση του Λιμενικού επισημαίνεται ότι:

“Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ηρακλείου για αγνοούμενη λέμβο με επιβαίνοντες έναν 23χρονο ημεδαπό και έναν 23χρονο αλλοδαπό, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ανάληψης Ηρακλείου και ν. Δία. Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες από τρία (03) περιπολικά σκάφη Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., σκάφος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και παραπλέοντα πλοία. Από ξηράς επιχείρησαν τρία (03) περιπολικά οχήματα Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ απογειώθηκε και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας. Πρωινές ώρες σήμερα, η λέμβος εντοπίστηκε να πλέει ακυβέρνητη, βορειοανατολικά του αεροδρομίου Ηρακλείου, από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με τους δύο επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους. Οι ανωτέρω μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στον λιμένα Ηρακλείου, από όπου διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου για ιατρικό έλεγχο. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων και καταλογισμού κατά των υπαιτίων”. 

Πηγή: cretalive.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης